basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Gastone- Okmiany.(między Chojnowem a Bolesławcem) Mamy do siebie rzut beretem :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm to i do mnie nie daleko, bo mieszkam między Polkowicami a Głogowem tak w strone PrzemkowaGastone- Okmiany.(między Chojnowem a Bolesławcem) Mamy do siebie rzut beretem :-):-):-)
TiaŻeby tylko była potrzebaAgusik w butikach Dorothy Perkins sa tez ubrania ciazowe.....wiesz to tak na przyszlosc
# pary jeansow i 2 pary czarne materialowe spodnie.;-)Gstone 5 par jeansow no to malzonek chyba odetchnal z ulga
A swoja droga swietne sa te Jeansy
Ja nosze rozmiar....spodnie 42 a gora 40 pasuje.......
Agusik w butikach Dorothy Perkins sa tez ubrania ciazowe.....wiesz to tak na przyszlosc
Gastone- Okmiany.(między Chojnowem a Bolesławcem) Mamy do siebie rzut beretem :-):-):-)
No prosze kolezanki z prawie rodzinnych stron No niestety,prawdopodobienstwo spotkania sie to raczej jak 1:1000000 bo w Pl bywam raz na rok,dwa lata..hmm to i do mnie nie daleko, bo mieszkam między Polkowicami a Głogowem tak w strone Przemkowa
TiaŻeby tylko była potrzeba
Kasia:ze mną to już tak źle,ze ja nawet nie wiem co przymierzać,żeby było jako tako.
ja rowniez tak myslalamMoze ja je wezme?skad je zamawials?Moe mam wieksza dupke od ciebie ih
Hurra niejestem sama.Ja mam 48, 46 czasem gora.Ale dol niestety 48...Akiedys bylo 38..Ale nie wazne.To swoj droga niesmowite bo ja chcialam taki watek zalozyc ale sie..wstydzilam..bo myslalam zemm sama..
Chyba zwariowałaś,a ja to co?Znów,wiesz o co mi chodzi?No,ten ,tego cosik wspólnego
zgadzam sie, wielkie pokłonyJejku mamuśki, ja też kiedys miałam te cudowne 38;-):-),ale było i szybko mineło. Geny i miłość do schabowego robią wszystko. Dziewczynki nie łamcie się. Pamiętajcie :
...Zanim gruby schudnie...
...to chudy umrze...Pokłony dla mamusiek , które wymyśliły ten temat. Czasami oprucz modowych nowinek, bardzo pomocne jest poprostu dobre słowo:-):-):-)
chcialabym pokochac siebie tak jak ty to zrobilasja nigdy nie mialm magicznego 38 :-) odkąd pamietam bylam sobie dobrze zbudowana kobitka , ale co Wam powiem z dwojga złego pokochalam siebie bo lepiej jak sie lubi siebie niz jakbym miala sie zmaartwiać ze tu za duzo tam sie nie mieści a tu gdzies wypływa, najwazniejesze ze lubie siebie a reszta, to pikuś grunt znać swoja wartość, bardzo sie ciesze ze jest taki wątk :-)
Pisz Violu baaardzo duzo i zarazaj XXLaski swoim podejsciem do zycia. Takich ludzi nam trzeba. :-):-):-)
moze i ja kiedys bede tak myslec o sobiebardzo dziekuje, dziewczyny nie ma co płakac nad sobą tylko , że my grube, nieforemne, ze nie mamy co n siebie włożyć, jestem zdania, jesli o mnie ktoś gada znczy ze jestem tego warta, a gdyby nie gadali to bym musiala sie zastanowic czemu???? mamy tyle samo seksapilu jak inne kobiety , jak nie wiecej, sekspail jest Naszych głowach a nie w tym co mamy na sobie ....
i jaChciałabym mieć taki dystans i podejście do własnej osoby jak Ty
no wlasnie najgorzej jest to ze czlowiek sie czuje zle z tymi kilogramamiO...wątek w sam raz dla mnie :-):-):-):-)
Cześć Kobitki, A z tymi kompleksami to kwestia odpowiedniego punktu odniesienia. Ja mam 46-48 ale czuję się jak laska bo zeszłąm z 58-60 tak więc można powiedzieć modelka ze mnie (No dobra- tak przynajmniej się czuję- a co inni myślą to już ich problem) Oczywiście jest milion rzeczy które mi się we mnie jeszcze nie podobają ale ogólnie terapia- stań przed lustrem na golasa, obejrzyj się dokładnie i znajdz dobre strony- jak dla mnie działa cuda polecam A ubieram się gdzie się uda: c&a, tesco, kappahl, allegro ;-)
To co? mogę dołączyć?:-)
no wlasnieJejku, nie wiedzialam ze bedzie nas tak duzo.super.W koncu bede miala wspolne tematy i niema jak zrozumienie osoby z tymi samymi problemami.
Nie wiedzialam tez ze rozmiar 48 jest tak popularny.
Mikimauro zgadzam sie z toba.Kolorowe gazety,media wszyscy promuja szczuple laski.A nas wieksze kobity czesto jako kogos kto potrzebuje pomocy.Diet,sportu,zdrowego odywiania. A co z ubraniami dla nas?
i ja:-)zgadzam sie z przedmowczynia
i dobrze zrobilasOj "kocham" po prostu takie panie
Ja się spotkałam z podobną sytuacją. Chciałam kupić jakiś ciuszek w prezencie dla koleżanki, oczywiście w mniejszym rozmiarze i co usłyszałam: ALEŻ PANI DO TEGO NIE WEJDZIE!!!!
Na Pani sprzedawczyni nie pozostawiłam suchej nitki. A co;-)
Gastone - wielkie gratulacje Cuda sie dzieja na tym watku ;-)
A pokaz sie jak w nich wygladasz
czyli mamy super goraca sexi laske w naszym groniejeansy superrrr!!! Ja w takich krojach zawsze zaszywam kieszenie bo bezwiednie pcham tam łąpy i wiadomo jak to za chwilę wygląda;-)
A- coś mi się jeszcze przypomniało... Ostatnio dostałam osobliwy komplement. Otóż koledzy mojego przyjaciela powiedzieli mu że jestem "gorrrąca, sexy mamuśka". Nie omieszkał się tym ze mną podzielić. Uśmiałam się do łez bo chłopcy są młodziutcy ale zrobiło mi się miło. a co
super te spodnieA wogole to kupilam jeszcze dwie pary innych spodni .Jakis wysyp wczoraj byl a moj maz zawsze mowi kupuj z 3 pary ,nie bedziesz mi marudzic przez najblizszy rok hahahah.I tym spospobem zakupilam wczoraj 5 par spodni.
aaaaa i ja tez zaszywam kieszenie.Mam glupi zwyczaj pchac tam lapska.A z zaszytymi kieszeniami wygladaja lepiej, kieszenie nie odstaja na udziskach.
Basiek z skad ty jestes dokladnie z Dolnego slaska?Ja jestem ze Zlotoryi,jkaies 80 kilometrow od Wroclawia.
a co?jak wielorybekmamusia 2008- Witaj wielorybku;-)
ALE WEJŚCIE ZROBIŁAŚ !!!!!!!!!;-):-):-)