reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

hej laseczki:happy:
ja leginsy o nie:no::no::no:przy takich nogach to porażka:-D:-D:-D
wczoraj godzina w sklepie obówniczym i co?????????????nadal nie mam butów:no::no::no:w tych nad kostke wyglądam tak że panie przebacz a wszystkie wysokie o jakich marze nie zapinają mi się na łydce:-:)-:)-(
załamka już mi się za spodniami odechciało chodzić:cool2:
godzina ?to bardzo malo, bo spedzam pol dnia i nic, i rozumiem ciebie, bo ja takie zalamki przezywam za kazdym razem jak ide na zakupy, a najwieksza zalamka --- jak zobacze siebie w lustrze:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
godzina ?to bardzo malo, bo spedzam pol dnia i nic, i rozumiem ciebie, bo ja takie zalamki przezywam za kazdym razem jak ide na zakupy, a najwieksza zalamka --- jak zobacze siebie w lustrze:wściekła/y::wściekła/y:
w domu chore dzieci więc wyskoczyłam na szybkie zakupy z nadzieją że może coś tym razem:eek::eek::eek::eek:
a spotykacie się z takimi sprzedawcami że przymierzacie coś wyglądacie jak szyneczki obwiązane sznurkami tu fałda tam fałdka a sprzedawca mówi super ładnie.........mnie takie coś doprowadza do szału :wściekła/y:ostatnio właśnie w sklepie mierze jeansy ledwo sie dopiełam patrzę na siebie w lustrze no baleron tu fałda tam ścisk nie mówiąc o tym że strach sie schylić zabieram się za ściąganie a tu głowa sprzedawczyni w przebieralni i pytanie ...co dobre???????/// ja w szoku no bo czemu ona tu zagląda:wściekła/y:mówię nie nie dobre a ona proszę się pokazać..o jak ładnie pani w nich wygląda no super a jak panią wyszczuplają!!!!!!!!11 no byłam purpurowa nie wiem czy z wściekłości czy z braku powietrza bo ciężko mi było w nich oddychać !!!!!1no ale rewelka super wyglądam:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

w domu chore dzieci więc wyskoczyłam na szybkie zakupy z nadzieją że może coś tym razem:eek::eek::eek::eek:
a spotykacie się z takimi sprzedawcami że przymierzacie coś wyglądacie jak szyneczki obwiązane sznurkami tu fałda tam fałdka a sprzedawca mówi super ładnie.........mnie takie coś doprowadza do szału :wściekła/y:ostatnio właśnie w sklepie mierze jeansy ledwo sie dopiełam patrzę na siebie w lustrze no baleron tu fałda tam ścisk nie mówiąc o tym że strach sie schylić zabieram się za ściąganie a tu głowa sprzedawczyni w przebieralni i pytanie ...co dobre???????/// ja w szoku no bo czemu ona tu zagląda:wściekła/y:mówię nie nie dobre a ona proszę się pokazać..o jak ładnie pani w nich wygląda no super a jak panią wyszczuplają!!!!!!!!11 no byłam purpurowa nie wiem czy z wściekłości czy z braku powietrza bo ciężko mi było w nich oddychać !!!!!1no ale rewelka super wyglądam:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
jak slysze o takim czyms od sprzedawczyni lub jesli ona pozwala sobie zagladac do mnie, to ja natychmiast wychodze, nawet jesli mam ochote jeszce czegos sobie poszukac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zero prywatnosci.Nie cierpie namolnych sprzedawczyn,klamczuch w dodatku.Powiedz mi kobieto nawet :szkooda za paninie pasuja,ale moze pani zagladac czasem moze beda inne fasony?

szkoda ze tak daleko :-D bo bym Cię z miłą checia odwiedzil i pogadalbym z Toba:-p a dzis soie kupilam dzinsy w tesco za cae 68 zł pierwsze od 100 lat w rozmiarze 50, nie wiem czy cos pokitrane czy po tym jednym aAerob,u mi tyle zeszło:-D:-D:-D:szok:

No osluga w polsce pozostrawia wiele do zyczenia...to co spotkalam juz w polsce ani razu mi sie w De nie zdazylo...Np.w szczecinie robilam zakupy i panienka podajac spakowana bluzke mojemu A malowala sobie w tym czasie usta blyszczykiem:szok:Az mi sie cisnelo na usta by ja spytac czy moze jeszcze po dupie sie podrapie...Nienawidze tez jak ochrona lazi za toba krok w krok...Raz zapytalam ochroniaza czy mnie o cos podejzewa ze tak za mna lazi...innym razem weszlam do butiku...Ekspedietka musiala byc szzefowa bo jej syn (raczej) sedzial za lada i tak walil w klawiature kompa ,ze pomyslalam iz weszlam do jakiejs sali w psychiatryku...No i to mierzenie od stop do glowy....Paranoja....A jak czegos nie kupisz to nawet ci dowidzenia nie powiedza...Moglabym tak pisac i pisac ;-)

reklama
ojjjj tak tego ja tez nie cierpie najgorsze sa te piekne młode szczupłe panie i kup tu człwoieku cos w rozmiarze 42 to zaraz głupie spogladanie usmiechy:wściekła/y: wieszaki;-) nie wiedza co piekne!

tak ochroniarze tez wkurzajcy i strasznie głupio sie czuje jak ktos na mnie patrzy jak ogldam i szukam czegos fajnego calkiem jakbym była nienormalna!:eek:

Do góry