reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

laski to my tu większością big stopy jesteśmy:-D:-D:-D:-D
a mój chłop ma tylko stopę numer większą a do tego chudzinka co to nie ma żadnych problemów z ubiorami i dziwi go wiecznie to ze ja zakupy nazywam katorgą i jak się w końcu wybiorę na takowe to kupie najczęściej coś dzieciakom bo na mnie to nic nie szyją no chyba że gustowne workowate garsonki tak dla pań po 60:-p

reklama
ee tylko 5 cm nizsza ode mnie ;-)butami mozna nadrobic :-D
Pewnie i tak, ale chyba niekoniecznie oficerkami:-D

Teraz noszę buty w rozmiarze 37-38, wcześniej (zanim się roztyłam) 36-37;-)
Odkąd mieszkam w IE to nie mam strasznego problemu z zakupem jeans'ów. W Polsce to był nie lada wyczyn, nawet jak było mnie połowę mniej:sorry: Najczęściej jeansy kupuje w New Look, bo tam zawsze znajdę coś odpowiedniego dla siebie, czyli szerokie, proste nogawki i niekoniecznie biodrówki, które pokażą mój pociążowy brzuch:-p Teraz rozglądam się za jakąś fajną tuniką na Święta, do ciemno brązowych spodni w kant;-)

Jak dla mnie tu wogole latwiej jest o ciuchy niz w PL.W wiekszosci sklepow maja rozmiarowke do 48.Ale nie zawsze te 48 to wlasnie 48.
Mieszkajac w Pl mialam straszne problemy z ciuchami.Nie mowie ze tu ich nie mam, ale zawsze jest jakas szansa ze w cosik sie zmieszcze.
Wiele razy bywa ze dlugo,dlugo nic nie kupuje bo zwyczajnie chyba moj rozmiar wywialo.W dunsie rzadko szansa na kupienie czegos fajnego.Niektore ciuszki z Savidy mi sie podobaja i co z tego jak rozmiar do12-14 gora...
A buty na szczescie tez rozmiarowka damska w wiekszosci az do 10.

A co ubioru na swieta,ja juz mam.Kupilam sobie niedawno sliczna tunike w TK Max.Do tego czarne spodnie w kant i gotowe.Co prawda sama z mezem i dzieciem jestem ale swieta to swieta wiec trzeba ladnie wygladac.

Ostatnia edycja:
Ja nie nosze..ja to wogole dziewczyny mam straszny problem bo nie dosyc ze nogi kluchy,ixy to jeszcze urodzilam sie zmala wada niedorozwinietych lewych wiazadel,co oznacza ze cala lewa strone mam troszke szczuplejsza (nogi,rece) Z butami mam taki problem ze bardzo czesto lewy but mnie obciera bo jest duzo za luzny..W sumie jak nie powiem nikomu nikt sie nie bedzie przygladal ale jak juz powiem wtedy juz widac heheh

ja uwoelbiam legginsy ostatnio kupiłąm sobie takie w panterke do tego odpowiedni but:-D tez mam rozmiar 41 wiec rozumiem Wasz żal to producentów obuwniczych;-)

gastone mnie przy urodzeniu pielegniarka złapała za prawa stope i mam ja troszke d środka tez mocno nie widac ja ja wiem o tym ze tak jest i mnie to po protsu dreczy zwłaszcza w sezonie letnim;-)

reklama
hej laseczki:happy:
ja leginsy o nie:no::no::no:przy takich nogach to porażka:-D:-D:-D
wczoraj godzina w sklepie obówniczym i co?????????????nadal nie mam butów:no::no::no:w tych nad kostke wyglądam tak że panie przebacz a wszystkie wysokie o jakich marze nie zapinają mi się na łydce:-:)-:)-(
załamka już mi się za spodniami odechciało chodzić:cool2:

Do góry