Paulinax
Fanka BB :)
też racjaNigdy nic nie wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też racjaNigdy nic nie wiadomo
To zależy, kiedy wypada u ciebie owulacja, bo u jednych będzie owulację blokował, u innych nie. Dlatego powinno się go brać po owulacji.Wg Was branie go od 15 dc do 30 dc, jest ok?
Wszystko idealnie się zgrało, super LekarkaPowiem jak było u mnie. Brałam duphaston od 16 do 26 DC zawsze. Gdy postanowiliśmy się starać o dziecko Pani Doktor włączyła mi clostybegyt na rośnięcie pęcherzyków i zastrzyk z pregnylu. W 15 DC poszłam do swojej ginekolog która zrobiła mi USG i podała zastrzyk. Duphaston kazała wziąć już kolejnego dnia czyli standardowo od 16 DC. Po 8 dniach od zastrzyku zRobiłam betę i wyszła 8. Okazalo się że ciąża. Dziś córka ma 4,5 roku