reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Jestem po wizycie wiem tyle że się oczyściło ładnie mimo że była biochem to bardzo empatycznie moja lekarka do mnie podeszła wypisała skierowanie na betę czy zeszło do zero ale mówi że mogę zrobić spokojnie w okolicach terminu miesiączki bo owulacja była, ciałko żółte było widoczne więc 6 testuje :) ej nie dalej jak pik miałam 24 to w sumie owulacja 25 to 7 testuje 🙈

reklama
Dziewczyny, mam część wyników i jestem przerażona.
Ostatnio, 28.11 estradiol był 38, teraz nieco ponad 6.. o czym to może świadczyć?
Dodatkowo tsh mam ponad 2, ostatnio 21.02 miałam 1.12.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji.
Najbardziej to martwi mnie ten estradiol

@Lady With Cats może pomożesz…

Załączniki

• 2366AB54-0FBC-4890-9922-7465C0715B45.jpeg
    2366AB54-0FBC-4890-9922-7465C0715B45.jpeg
    233,8 KB · Wyświetleń: 91
O może spróbuję, bo też wkurw ze smutkiem mnie łapie na PMS
U mnie sam wkurw na wszystko :)
Ostatnio, 28.11 estradiol był 38, teraz nieco ponad 6.. o czym to może świadczyć?

Estradiol za nisko na 2 dc, bez niego nie urosną pęcherzyki ani endometrium. Będziesz miała stymulowany cykl? Na TSH się nie znam, ale chyba rzeczywiście coś hormony ci zaszalały

kochana, TSH 2 to dla mnie ziemia obiecana 🤣 tym to sie nie martw, moglo skoczyc bo sie zestresowalas czy cos. A nawet jesli nie to, to TSH sie waha w ciagu dnia. Reszte tarczycowych badalas?

z estradiolem nie pomoge, ktory mialas dc przypomnij prosze? powiem tylko ze ja mialam w 6dc 40 i sie martwilam a pozniej w dzien owulacji mialam ponad 500 chyba czyli to potrafi bardzo szybko rosnac

U mnie sam wkurw na wszystko :)

Estradiol za nisko na 2 dc, bez niego nie urosną pęcherzyki ani endometrium. Będziesz miała stymulowany cykl? Na TSH się nie znam, ale chyba rzeczywiście coś hormony ci zaszalały
No właśnie kompletnie nie rozumiem dlaczego tak mi spadł teraz estradiol 😞
Jestem załamana
Czekam jeszcze na lh, fsh i ft4 i bardzo się boje tych wyników

No właśnie kompletnie nie rozumiem dlaczego tak mi spadł teraz estradiol 😞
Jestem załamana
Czekam jeszcze na lh, fsh i ft4 i bardzo się boje tych wyników
nie bede sie wymadrzac dopoki dziewczyny ktore bardziej sie znaja sie nie wypowiedza ale ja naprawde nie martwilabym sie tak bardzo! 🫂

reklama
Do góry