reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie No aż tak to nie mam
Ale właśnie wydaje mi się ze jak po owulce jest go dużo to chyba jakas infekcja się wdała . Nje wiem skąd to wiem
Jeśli wodnisty to mi się czasem zdarza i nic nie oznacza, w sensie infekcji, ja generalnie rzadko mam suchość całkowitą po owulce, ale ja naprawdę sporo tych supli jem, choć bez wiesiołka ;)
Jeśli cię nic nie szczypie, nie boli, nie swędzi i nie piecze to albo idź na wizytę dla spokoju albo czekaj co dalej się rozwinie, może rzeczywiście po suplach...

Mąż denerwuje mnie jak chodzi po domu i gada przez telefon...zaraz bedzie denerwował oddychając za głośno.. Ewidentnie zatem PMS wystartował, mógłby @ przyjść i wracam do gry....

Jeśli wodnisty to mi się czasem zdarza i nic nie oznacza, w sensie infekcji, ja generalnie rzadko mam suchość całkowitą po owulce, ale ja naprawdę sporo tych supli jem, choć bez wiesiołka ;)
Jeśli cię nic nie szczypie, nie boli, nie swędzi i nie piecze to albo idź na wizytę dla spokoju albo czekaj co dalej się rozwinie, może rzeczywiście po suplach...

Mąż denerwuje mnie jak chodzi po domu i gada przez telefon...zaraz bedzie denerwował oddychając za głośno.. Ewidentnie zatem PMS wystartował, mógłby @ przyjść i wracam do gry....
Na PMS polecam niepokalanek . Odkąd biorę PMs już tak nie dokucza

Eh. Ja już obrobiona w pracy a tu dopiero 13:30 :D Dlatego wolę pracować z domu, bo zrobię swoje i mogę się czymś innym zająć ;p

Eh. Ja już obrobiona w pracy a tu dopiero 13:30 :D Dlatego wolę pracować z domu, bo zrobię swoje i mogę się czymś innym zająć ;p
zazdroszczę takiej możliwości🤩 ja dziś nawet obejrzałam 20 minut serialu, którego wczoraj nie dokończyłam i zaczęłam pisać eseje po angielsku byle tylko czymś się zająć 🫠

reklama
Do góry