Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A pokaz wykresU mnie niestety jest różnica. Apka teraz pokazuje owulacje na 24dc, a była 18/19 (monitoring)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pokaz wykresU mnie niestety jest różnica. Apka teraz pokazuje owulacje na 24dc, a była 18/19 (monitoring)
W moim przypadku to napewno jakieś infekcja , ciąże bym wykluczyłamoże to ciąża
Jeśli wodnisty to mi się czasem zdarza i nic nie oznacza, w sensie infekcji, ja generalnie rzadko mam suchość całkowitą po owulce, ale ja naprawdę sporo tych supli jem, choć bez wiesiołkaNie No aż tak to nie mam
Ale właśnie wydaje mi się ze jak po owulce jest go dużo to chyba jakas infekcja się wdała . Nje wiem skąd to wiem
Po śluzie to jak po objawach, które mamy co miesiąc i które "na pewno" świadczą o "cionszy", nie ma się co dopatrywać z tej strony, szybciej będzie z sikania na test niż ze śluzumoże to ciąża
Na PMS polecam niepokalanek . Odkąd biorę PMs już tak nie dokuczaJeśli wodnisty to mi się czasem zdarza i nic nie oznacza, w sensie infekcji, ja generalnie rzadko mam suchość całkowitą po owulce, ale ja naprawdę sporo tych supli jem, choć bez wiesiołka
Jeśli cię nic nie szczypie, nie boli, nie swędzi i nie piecze to albo idź na wizytę dla spokoju albo czekaj co dalej się rozwinie, może rzeczywiście po suplach...
Mąż denerwuje mnie jak chodzi po domu i gada przez telefon...zaraz bedzie denerwował oddychając za głośno.. Ewidentnie zatem PMS wystartował, mógłby @ przyjść i wracam do gry....
O może spróbuję, bo też wkurw ze smutkiem mnie łapie na PMSNa PMS polecam niepokalanek . Odkąd biorę PMs już tak nie dokucza
zazdroszczę takiej możliwości ja dziś nawet obejrzałam 20 minut serialu, którego wczoraj nie dokończyłam i zaczęłam pisać eseje po angielsku byle tylko czymś się zająćEh. Ja już obrobiona w pracy a tu dopiero 13:30 Dlatego wolę pracować z domu, bo zrobię swoje i mogę się czymś innym zająć ;p
Ja kupiłam taki w zielarskim. Zmielony jużO może spróbuję, bo też wkurw ze smutkiem mnie łapie na PMS