reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie No aż tak to nie mam
Ale właśnie wydaje mi się ze jak po owulce jest go dużo to chyba jakas infekcja się wdała . Nje wiem skąd to wiem
Jeśli wodnisty to mi się czasem zdarza i nic nie oznacza, w sensie infekcji, ja generalnie rzadko mam suchość całkowitą po owulce, ale ja naprawdę sporo tych supli jem, choć bez wiesiołka ;)
Jeśli cię nic nie szczypie, nie boli, nie swędzi i nie piecze to albo idź na wizytę dla spokoju albo czekaj co dalej się rozwinie, może rzeczywiście po suplach...

Mąż denerwuje mnie jak chodzi po domu i gada przez telefon...zaraz bedzie denerwował oddychając za głośno.. Ewidentnie zatem PMS wystartował, mógłby @ przyjść i wracam do gry....

Jeśli wodnisty to mi się czasem zdarza i nic nie oznacza, w sensie infekcji, ja generalnie rzadko mam suchość całkowitą po owulce, ale ja naprawdę sporo tych supli jem, choć bez wiesiołka ;)
Jeśli cię nic nie szczypie, nie boli, nie swędzi i nie piecze to albo idź na wizytę dla spokoju albo czekaj co dalej się rozwinie, może rzeczywiście po suplach...

Mąż denerwuje mnie jak chodzi po domu i gada przez telefon...zaraz bedzie denerwował oddychając za głośno.. Ewidentnie zatem PMS wystartował, mógłby @ przyjść i wracam do gry....
Na PMS polecam niepokalanek . Odkąd biorę PMs już tak nie dokucza

Eh. Ja już obrobiona w pracy a tu dopiero 13:30 :D Dlatego wolę pracować z domu, bo zrobię swoje i mogę się czymś innym zająć ;p

Eh. Ja już obrobiona w pracy a tu dopiero 13:30 :D Dlatego wolę pracować z domu, bo zrobię swoje i mogę się czymś innym zająć ;p
zazdroszczę takiej możliwości🤩 ja dziś nawet obejrzałam 20 minut serialu, którego wczoraj nie dokończyłam i zaczęłam pisać eseje po angielsku byle tylko czymś się zająć 🫠

reklama
Do góry