Panda91
Fanka BB :)
Jaka menopauza??!!!! Też się nie znam na wynikach, ale na menopauzę to to nie wygląda!!!No jak ja czytam to ten estradiol jest hiper niski, ja już mam w głowie menopauzę…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka menopauza??!!!! Też się nie znam na wynikach, ale na menopauzę to to nie wygląda!!!No jak ja czytam to ten estradiol jest hiper niski, ja już mam w głowie menopauzę…
ale estradiol to chyba co cykl jest inny, to nie jest Amh ale pewnie @lady_in_blue wytłumaczy dokładnieNo jak ja czytam to ten estradiol jest hiper niski, ja już mam w głowie menopauzę…
a w którym dniu cyklu jesteś? Bo jak kojarzę to jesteś przed miesiączką?Dziewczyny, mam część wyników i jestem przerażona.
Ostatnio, 28.11 estradiol był 38, teraz nieco ponad 6.. o czym to może świadczyć?
Dodatkowo tsh mam ponad 2, ostatnio 21.02 miałam 1.12.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji.
Najbardziej to martwi mnie ten estradiol
@Lady With Cats może pomożesz…
2dca w którym dniu cyklu jesteś? Bo jak kojarzę to jesteś przed miesiączką?
ale czemu płaczesz, przecież tak naprawde nic jeszcze nie jest powiedzane, ze jest źle. I nie wiem czemu powiązałaś estradiol z menopauzą.Podłamałam się, płaczę
Estradiol bardzo spada podczas menopauzy. Bardzo boję się tych wyników lh i fsh. Chyba mam dość, bo staram się o siebie dbać, suplementy, przytyłam, a wyniki są coraz gorsze.ale czemu płaczesz, przecież tak naprawde nic jeszcze nie jest powiedzane, ze jest źle. I nie wiem czemu powiązałaś estradiol z menopauzą.
Ja z tsh tez miałam przeboje, skok o 2 w ciągu tygodnia ale nie traktowała tego endokrynolog jako zły wynik patrząc całościowo na pozostałe parametry tylko jak na przekłamany wynik, czasem się tak zdąża. Dla pewności powtórzyłam za tydzień i było już w normieEstradiol bardzo spada podczas menopauzy. Bardzo boję się tych wyników lh i fsh. Chyba mam dość, bo staram się o siebie dbać, suplementy, przytyłam, a wyniki są coraz gorsze.
Tsh w sumie się nie przejmuję, ale żeby aż tak urosło przez tydzień?