reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Jak się u was objawiały infekcje intymne ?
U mnie nadal mokro (jestem jakos 5-6dni po owu )nawet stary dzisiaj podczas seksu mówił ze fajnie tam w środku.
Możliwe ze to przez infekcje mam tak wilgotno ? Jakieś upławy albo coś ?
Żadnych dolegliwości Nie mam ( oprócz ciągłych wzdęć 😓)
Chyba pora iść do gina 😩
Ja akurat miałam mega sucho. I swędzenie. Żadnych upławów.

reklama
U mnie nadal mokro (jestem jakos 5-6dni po owu )nawet stary dzisiaj podczas seksu mówił ze fajnie tam w środku.
Chyba pora iść do gina 😩
A czujesz się niekomfortowo? Upławy mogą być zwiększone podczas jakiejś infekcji, ale coś być czuła chyba, albo dyskomfort podczas seksu, albo inaczej wyglądają upławy (kolor, grudki, ect.). U mnie trochę mnie piecze jak mam infekcje dolne po basenach zazwyczaj...

Chyba pora iść do gina 😩
Ja mam podobnie, a też jestem 5 dpo. Jeszcze w niedziele miałam uczucie jakby zaraz po nogach miało mi się zacząć lać 🤨

Chyba pora iść do gina 😩
Nie wiem czy każdy tak ma ale ja przy infekcji czuję dyskomfort podczas stosunku 🤔 a jak były upławy to nie jakieś intensywne, po prostu pojawiało się trochę na bieliźnie, nie na tyle żeby robić poślizg.

A nie włączyłaś jakichś supli które mają poprawić śluz?

A czujesz się niekomfortowo? Upławy mogą być zwiększone podczas jakiejś infekcji, ale coś być czuła chyba, albo dyskomfort podczas seksu, albo inaczej wyglądają upławy (kolor, grudki, ect.). U mnie trochę mnie piecze jak mam infekcje dolne po basenach zazwyczaj...
No właśnie nie 🤷‍♀️ jest taki wodnisty
Nic nie piecze żadnych innych zmian w wyglądzie nie zauważyłam

Nie wiem czy każdy tak ma ale ja przy infekcji czuję dyskomfort podczas stosunku 🤔 a jak były upławy to nie jakieś intensywne, po prostu pojawiało się trochę na bieliźnie, nie na tyle żeby robić poślizg.

A nie włączyłaś jakichś supli które mają poprawić śluz?
No teraz pomyślałam o suplach
Biorę wit C , omega +ADEK , i zestaw z Health Labs Care FertileMe Complex
Wydaje mi się że to przez te ostatnie

Ja mam podobnie, a też jestem 5 dpo. Jeszcze w niedziele miałam uczucie jakby zaraz po nogach miało mi się zacząć lać 🤨
Nie No aż tak to nie mam
Ale właśnie wydaje mi się ze jak po owulce jest go dużo to chyba jakas infekcja się wdała . Nje wiem skąd to wiem

reklama
Do góry