reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Jak się u was objawiały infekcje intymne ?
U mnie nadal mokro (jestem jakos 5-6dni po owu )nawet stary dzisiaj podczas seksu mówił ze fajnie tam w środku.
Możliwe ze to przez infekcje mam tak wilgotno ? Jakieś upławy albo coś ?
Żadnych dolegliwości Nie mam ( oprócz ciągłych wzdęć 😓)
Chyba pora iść do gina 😩
Ja akurat miałam mega sucho. I swędzenie. Żadnych upławów.

reklama
U mnie nadal mokro (jestem jakos 5-6dni po owu )nawet stary dzisiaj podczas seksu mówił ze fajnie tam w środku.
Chyba pora iść do gina 😩
A czujesz się niekomfortowo? Upławy mogą być zwiększone podczas jakiejś infekcji, ale coś być czuła chyba, albo dyskomfort podczas seksu, albo inaczej wyglądają upławy (kolor, grudki, ect.). U mnie trochę mnie piecze jak mam infekcje dolne po basenach zazwyczaj...

Chyba pora iść do gina 😩
Ja mam podobnie, a też jestem 5 dpo. Jeszcze w niedziele miałam uczucie jakby zaraz po nogach miało mi się zacząć lać 🤨

Chyba pora iść do gina 😩
Nie wiem czy każdy tak ma ale ja przy infekcji czuję dyskomfort podczas stosunku 🤔 a jak były upławy to nie jakieś intensywne, po prostu pojawiało się trochę na bieliźnie, nie na tyle żeby robić poślizg.

A nie włączyłaś jakichś supli które mają poprawić śluz?

A czujesz się niekomfortowo? Upławy mogą być zwiększone podczas jakiejś infekcji, ale coś być czuła chyba, albo dyskomfort podczas seksu, albo inaczej wyglądają upławy (kolor, grudki, ect.). U mnie trochę mnie piecze jak mam infekcje dolne po basenach zazwyczaj...
No właśnie nie 🤷‍♀️ jest taki wodnisty
Nic nie piecze żadnych innych zmian w wyglądzie nie zauważyłam

Nie wiem czy każdy tak ma ale ja przy infekcji czuję dyskomfort podczas stosunku 🤔 a jak były upławy to nie jakieś intensywne, po prostu pojawiało się trochę na bieliźnie, nie na tyle żeby robić poślizg.

A nie włączyłaś jakichś supli które mają poprawić śluz?
No teraz pomyślałam o suplach
Biorę wit C , omega +ADEK , i zestaw z Health Labs Care FertileMe Complex
Wydaje mi się że to przez te ostatnie

Ja mam podobnie, a też jestem 5 dpo. Jeszcze w niedziele miałam uczucie jakby zaraz po nogach miało mi się zacząć lać 🤨
Nie No aż tak to nie mam
Ale właśnie wydaje mi się ze jak po owulce jest go dużo to chyba jakas infekcja się wdała . Nje wiem skąd to wiem

reklama
Do góry