LadyCaro
Fanka BB :)
na podwyższoną lepkość nasienia, mojemu dwa razy wyszła '+', więc mu podaje przed owulkąa na co działa to ACC? oczywwiście nie o grypę pytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na podwyższoną lepkość nasienia, mojemu dwa razy wyszła '+', więc mu podaje przed owulkąa na co działa to ACC? oczywwiście nie o grypę pytam
Czyli to nie ze mną jest coś nie tak. Tutaj od rodziny męża co rusz dostajemy takie zaproszenia na WhatsApp. Ja nie uznaję tego. Przecież papierowe zaproszenie to.pare groszy. Juz bardziej wypada ustnie zaprosić. Dlatego pytam czy dla.Was to normalne czy ja jakaś odklejona
@Bolilol mam rację? Coś mi się kojarzy, że Ty używałaś.Rozrzedza śluz. Każdy
Na pewno to dla nich normalne! Po tylu latach... i świadomym wyborze takiej specjalizacji!No właśnie też mi się tak wydaje. Jak idziesz do zwykłego laboratorium, to oddajesz próbkę moczu lub kału, czy kogoś to śmieszy? A w klinice niepłodności badają sperme, taka "specjalizacja".
O proszę, mój teraz cały czas to ładuje, ale wykrztuśnie.na podwyższoną lepkość nasienia, mojemu dwa razy wyszła '+', więc mu podaje przed owulką
w sumie ma mała łyżeczka ma ok 5ml więc to się wydaje mało ale to wystarczającoej, ale mój mąż 2 razy jak oddawał, to przyszedł do domu i mówi smutny "jakoś mało tego było..." a potem w wynikach próbka 5,5ml. A wiecie, norma jest od 1,5 czy 2. Więc to tylko tak się wydaje
mój też tak powiedział po swoim badaniuej, ale mój mąż 2 razy jak oddawał, to przyszedł do domu i mówi smutny "jakoś mało tego było..." a potem w wynikach próbka 5,5ml. A wiecie, norma jest od 1,5 czy 2. Więc to tylko tak się wydaje
Staram się nie stresować chociaż nie jest to łatwe. Bóle w podbrzuszu.nie pomagają :-( a jeszcze w pracy prawie nie mam co robić i co chwila odświeżam stronę czekając na wyniki i dalej lipaMi też długo nie ciemniała. A w pierwszy dzień z rana mocniejsza była niż popołudniu jak zrobiłam. Także nie ma co tym się stresować, czekaj spokojnie na wyniki.