reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

dziękuję 😘 choć mam przeczucie że jak choć trochę drgnie w dół to już będzie super i będzie z tego dyskusja 😅

Zalecił też badanie czegoś podobnego w nazwie do prolaktyny ale z "m" na początku (strasznie namazgrolil, nie widziałam co to może być). Może ma ktoś jakieś typu co to mogło być i po co?
ja bym obstawiała kortyzol ale to nie jest na m🤭 bo na m znam chyba tylko melatoninę ale nie wiem czy by to miało jakikolwiek sens?🤔

reklama
Ja to właśnie się zastanawiam dlaczego niektórzy lekarze preferują naturalnego proga, a inni syntetycznego… 🤔🤔🤔

To jest bardzo dobre pytanie
Bardzo długo bralam duphaston
Odkąd poszlam do kliniki to mi powiedziała, ze duphaston jest niewystarczający w pozniejszym etapie (nie jest czystym progesteronem cos takiego)

ej ja też kiedyś miałam takie nocne poty!! To było mega dziwne, budziłam sie cała morka, ale nie było mi gorąco. Nie wiem od czego, samo przeszło.

Aktualnie suplementuję, ale mam zamiar uzupełniać pijąc olej lniany, olej z czarnuszki i jedząc siemię lniane świeżo mielone, bo bardzo lubię. Ryby też jem 1x w tygodniu.
No ja to siemię lniane też lubię, codziennie mielę sobie 20g, podobno w takiej formie jest nawet lepiej przyswajalne niż olej.

Tak. Ta ciaza za 2 tyg. kończy 5 lat :)
A kolejna, wykryta wcześniej, około 11-12 dni po owulacji zakończyła się poronieniem, więc nie ma reguły.
dzięki. Zawsze jakoś jest przeświadczenie, że te późne implantacje to nie ma co się nastawiać... a jednak nie zawsze :)

reklama
ej ja też kiedyś miałam takie nocne poty!! To było mega dziwne, budziłam sie cała morka, ale nie było mi gorąco. Nie wiem od czego, samo przeszło.
Ja też miałam taką fazę, ale z czego to wynikało to nie wiem, na pewno wtedy nie z infekcji, koszmarów i za wysokiej temperatury pomieszczenia.

Do góry