reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
o że Cię w mordę, ja pierdziele, u nas 2,36 😅
Tulę 😘 jeszcze godzina w pracy, jak mi się nieee chce.
Zrobiłam sobie już print screena tych badań i w następnym cyklu, choć mam nadzieję że już będę w 4 tygodniu 😏ale jak nie to w 3dc robię estradiol, prolaktynę, FSH, lh i testosteron, tak jak @Nasturtium napisała.

zbadaj tarczycę, te cholerstwo lubi namieszać. Choć mój ciągle uczący się mózg podpowiada że jak prolaktyna ok to może tarczyca spoko
Chodzi Ci o pakiet tarczycowy? Wiem że tysiąc razy tu pisaliście ale jeszcze raz 😁 TSH,ft3, ft4 i anty tpo?

chyba sobie też powtórzę całą 5 tarczycową, jak będę sprawdzać wynik mojego eksperymentu. Robiłam ją na samym początku diagnostyki, chyba gdzieś w styczniu 2021

kupuję sobie suple i chyba idę w minimalizm 😅 skoro u mnie i tak wszystko śmiga.
Metylofolian, b12 metylowana, bo miałam dosć niski poziom i witamina D 4000.

Może tak zrobię i siknę i jutro i w sobotę. Chociaż nadzieję mam marne bo z tego co obserwuje większość dziewczyn już 10 dpo ma jakieś cienie. Ale tak zrobię ewentualnie napisze do mojej Pani Doktor w sobotę bo mogę na szczęście.
Sikaj. Jestem żywym przykładem na to, że implantacja może być pozna. 15 dni po stosunku (13 od owulacji) test nie wychodził, dopiero beta wykonana 17 dni po stosunku (15 od owulacji) pokazała ciążę. To był ostatni seks w tamtym cyklu, więc nie ma mowy o pomylce.

Robiłam wcześniej fsh, lh, estradiol w 2dc, czy teraz jeśli zrobię tak w 4-5 dniu cyklu to nie powinno być istotnej różnicy? To są parametry, które im dalej w cyklu tym są wyższe?
Oczywiście też nie wiem, czy to plamienie się u mnie dalej rozwinie dzisiaj, ale wnioskując po bólu to nie ma innej opcji…

Sikaj. Jestem żywym przykładem na to, że implantacja może być pozna. 15 dni po stosunku (13 od owulacji) test nie wychodził, dopiero beta wykonana 17 dni po stosunku (15 od owulacji) pokazała ciążę. To był ostatni seks w tamtym cyklu, więc nie ma mowy o pomylce.
i to była ciąża donoszona?
Bo ja też miałam późną implantację i był biochem.

reklama
Do góry