Nasturtium
Fanka BB :)
Już zaczynam plamić. Nie spodziewałam się niczego innego, ale i tak smutno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę jeszcze godzina w pracy, jak mi się nieee chce.o że Cię w mordę, ja pierdziele, u nas 2,36
ja mam prolaktyne sooko a tarczycę niezbadaj tarczycę, te cholerstwo lubi namieszać. Choć mój ciągle uczący się mózg podpowiada że jak prolaktyna ok to może tarczyca spoko
Chodzi Ci o pakiet tarczycowy? Wiem że tysiąc razy tu pisaliście ale jeszcze raz TSH,ft3, ft4 i anty tpo?zbadaj tarczycę, te cholerstwo lubi namieszać. Choć mój ciągle uczący się mózg podpowiada że jak prolaktyna ok to może tarczyca spoko
Sikaj. Jestem żywym przykładem na to, że implantacja może być pozna. 15 dni po stosunku (13 od owulacji) test nie wychodził, dopiero beta wykonana 17 dni po stosunku (15 od owulacji) pokazała ciążę. To był ostatni seks w tamtym cyklu, więc nie ma mowy o pomylce.Może tak zrobię i siknę i jutro i w sobotę. Chociaż nadzieję mam marne bo z tego co obserwuje większość dziewczyn już 10 dpo ma jakieś cienie. Ale tak zrobię ewentualnie napisze do mojej Pani Doktor w sobotę bo mogę na szczęście.
i to była ciąża donoszona?Sikaj. Jestem żywym przykładem na to, że implantacja może być pozna. 15 dni po stosunku (13 od owulacji) test nie wychodził, dopiero beta wykonana 17 dni po stosunku (15 od owulacji) pokazała ciążę. To był ostatni seks w tamtym cyklu, więc nie ma mowy o pomylce.
A DHA? Wydaje mi się, że to jeszcze dość ważne. No chyba, że masz bogatą w to dietę.kupuję sobie suple i chyba idę w minimalizm skoro u mnie i tak wszystko śmiga.
Metylofolian, b12 metylowana, bo miałam dosć niski poziom i witamina D 4000.