reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja 30, mąż 33. Z morfologii badania ok, zespół antyfosfolipidowy ok, homocysteina, kwas foliowy itd ok. Z trombofilii wyszły właśnie te dwie mutacje. Immunologii nie robiłam.
A hormony- fsh, lh, progesteron, prolaktyna? Tarczyca ok?
Amh sprawdzałaś sobie?

reklama
Czy miewacie w nocy "nocne poty" ?
Ja dzisiaj się obudziłam w nocy cała mokra,głowa szyja wszystko mokre.
Od czego tak się dzieje ?
O mój Boże ja ostatnio mam tak co kilka nocy. Zalewają mnie takie poty że muszę zmieniać koszulę w środku nocy bo jest przemoczona 😱

To czekamy na info jak wyniki i super ze udało się jeszcze dodać te dwa dodatkowe
Możliwe ze jak zobaczy wyniki to zmieni nastawienie 🤞
dziękuję 😘 choć mam przeczucie że jak choć trochę drgnie w dół to już będzie super i będzie z tego dyskusja 😅

Zalecił też badanie czegoś podobnego w nazwie do prolaktyny ale z "m" na początku (strasznie namazgrolil, nie widziałam co to może być). Może ma ktoś jakieś typu co to mogło być i po co?

reklama
Ostatnio badałam proga w 7dpo i miałam powyżej 12. Prolaktynę kiedyś badałam, po poronieniu nie. Była ok. Amh, FSH i lh też nie.😬
zbadaj tarczycę, te cholerstwo lubi namieszać. Choć mój ciągle uczący się mózg podpowiada że jak prolaktyna ok to może tarczyca spoko

Do góry