reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Chodzi Ci o pakiet tarczycowy? Wiem że tysiąc razy tu pisaliście ale jeszcze raz 😁 TSH,ft3, ft4 i anty tpo?
tak, TSH, ft3, ft4, antyTPO i jeszcze antyTG

Ja od kilku tygodni tylko tym żyje i te piątkę mogę obudzona w środku nocy recytować. Jak pacierz 😅

dzięki. Zawsze jakoś jest przeświadczenie, że te późne implantacje to nie ma co się nastawiać... a jednak nie zawsze :)
nawet te badania, na których się opieramy mówiąc o później implantacji wskazują, że z implantacji po 11 dniu ryzyko poronienia wynosi 82%. Niby jest ogromne, ale jednak 18% szans, że się uda.
Tak, wiem dokładnie co teraz sobie pomyślałaś :)

ja bym obstawiała kortyzol ale to nie jest na m🤭 bo na m znam chyba tylko melatoninę ale nie wiem czy by to miało jakikolwiek sens?🤔
chciałam napisać że sensu to nie powinnyśmy zakładać ale od razu to odszczekuje 👹 w sumie mam dobre doświadczenie a z pielęgniarka nawet o perfumach pogadałam. Oby tylko dalej też współpracowali

reklama
Do góry