poziommka
Aktywna w BB
Ja tez miałam epizod 2 dni temu, ale jednodniowy
Jakieś szaleństwo dziś, kłuje mnie jajnik,plecy bolą a dajta spokój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez miałam epizod 2 dni temu, ale jednodniowy
Powiem ci, że jestem w szoku.. musiałaś mieć bardzo pecha. Mogę spytać gdzie mieszkasz? Mój pierwszy ginekolog był trochę ułomny ale bardzo miły i delikatny, a obecna gin do której chodzę super babka, konkretna, przyjazna, od razu przeszła do działania i jako nowa pacjentka czekałam chwile na termin ale mnie przyjęła bez problemu. Na opiekę medyczną nigdy nie narzekałam i nie spotkałam się z chamstwem, sama pracuje w szpitalu i widzę jak tu jest, może co miasto to inne..
Jprd KOFFAM takie kreskiOkej, oby mnie tu nie zlinczowali kreski oczywiście o czasie 5 min i na żywo typowo różowe
A ja nie mam zadnych objawów poza bolem piersi, ktore czuję tak jak w poprzednich cyklach nie czułam i jestem mokra jak w dni płodne - więc ten cień z wczoraj rana mnie rozbudził w nadziei, ale nie skreslam nic bo 8 czy 9 dni po to jeszcze wcześnieJakieś szaleństwo dziś, kłuje mnie jajnik,plecy bolą a dajta spokój
A kiedy masz mieć okres ? Może nie wszystko stracone jeszcze, trzymam kciukiJprd KOFFAM takie kreski
Czy ja tak dużo wymagam ? Chcialam wysikać choćby pol tego odcienia co Ty i @Justynka28
Gratulacje dziewczyny- robcie bety ile dni po jesteście kiedy mialyscie ovu?
ciężko czasami pomóc bo każda z nas jest innaMoje pierwsze pytanie chyba przed wczoraj było czy możliwe że pik idzie w górę i w dół później w górę i w dół bo mam zawirowania w testach raz jest trochę mocniejsza raz w ogóle ale ani jeden nie jest pozytywny a dziś o teb monitoring dzięki za odpowiedź o co pytać i jakie konkretne pytania zadawać. Jak zaszłam w poprzednim cyklu w ciążę czułam że coś jest nie tak od razu teraz co do zajścia w ciążę teraz mam te same przeczucia
Nie tak, czyli?Moje pierwsze pytanie chyba przed wczoraj było czy możliwe że pik idzie w górę i w dół później w górę i w dół bo mam zawirowania w testach raz jest trochę mocniejsza raz w ogóle ale ani jeden nie jest pozytywny a dziś o teb monitoring dzięki za odpowiedź o co pytać i jakie konkretne pytania zadawać. Jak zaszłam w poprzednim cyklu w ciążę czułam że coś jest nie tak od razu teraz co do zajścia w ciążę teraz mam te same przeczucia