reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Nie chodzi mi tutaj o protestujących w słusznej sprawie j.np strajkujace kobiety w związku z projektem antyaborcyjnym, rodzice niepełnosprawnych czy pracowników walczących o chociażby godne warunki pracy.
Każdy protestujący walczy w słusznej dla niego sprawie :) dla jednego to będzie prawo do aborcji a dla drugiego ścięcie drzew w parku 🤷🏻‍♀️

reklama
Po zastrzyku nie robi się ani testów ani bety, bo zastrzyk zakłamuje wynik. Przez 10-12 dni od zastrzyku (zależy od tego jaki zastrzyk) beta wychodzi pozytywna. Test sikany też.

Jeśli masz PCOS (w którymś poprzednim poście pisałaś, że masz AMH 8) to testy owu mogą wychodzić Ci cały czas pozytywne, albo cały czas negatywne, albo mogą wychodzić jak im się podoba. Nie ma sensu robić.

No mi lekarka mowila właśnie ze po zastrzyku to beta, chyba ze właśnie dluzej sie poczeka to test.
No dokładnie dlatego ich nie robię. Bo to bez sensu

No mi lekarka mowila właśnie ze po zastrzyku to beta, chyba ze właśnie dluzej sie poczeka to test.
No dokładnie dlatego ich nie robię. Bo to bez sensu
Ogolnie gdy zrobi się betę raz to nic nie powie ale jak powtórzy i bedzie przyrost, go mówi juz wszystko - tak myślę, bo nie mialam doczynienia z zastrzykami.

Ja dzisiaj zaczęłam dzień od sprzątania kupy dokładnie biegunki Mojego psa niezłe posrało a żeby poinformować ze chce wyjść to już nie wolał 😓
Oczywiście jeszcze dzisiaj jedziemy do weta.
U mnie wiecznie coś się dzieje.
Jak nie urok to sraczka

Wiecie co dziewczyny ja rozumiem że są tu bardzooo długie staraniaaa rozumiem wasze rozterki i w ogole ale macie totalnie gdzieś osoby takie jak ja napisałam 3 wiadomość bodajże na którą nikt nie odp ja wiem że to tylko mój 4 cykl w tym jedno poronienie teraz i kiedyś nie kwalifikuje mnie chyba na kogoś komu się odpowiada i jest na początku drogi żeby wspomóc. Ja rozumiem że w waszych długich staraniach pojawiają sie kobitki które zachodzą szybciej w ciąże I znikają i wiem że to boli ale to jak tak robicie to zróbcie sobie jakąś zamknięta grupę a nie człowiek chce się radzić i zostaje tylko z nadzieja że ktoś coś

Hej dziewczyny ;) wszystkim 🤰serdeczne gratulacje ❤️❤️❤️
Od kilku cykli nie udzielam się tutaj, ale uważnie Was podczytuje i kibicuje. Nie będę wiec się teraz wjeżdżać z buta bo tak tu nie robimy jak wiadomo ( liczę, ze kilka z Was może mnie kojarzy jeszcze 😘) ale potrzebuje waszej pomocy. Zrobiłam test bardzo późno po pracy koło 24 oczywiście prawilnego pinka a tu cień, taki dość widoczny. Ponieważ pink mnie już oszukał powtórzyłam dziś rano, ale no proszę w duchu żebym nie miała aż takiego pecha ze oszukały mnie dwa test dzień po dniu, bo również jest pozytywny. Dziś jestem 10/11 dpo ( tylko testy, bez monitoringu) jutro planuje iść na betę i proga. I w końcu moje pytanie 😀 jaki powienien być próg zeby nie niepokoić ?
Ściskam ❤️❤️❤️

reklama
Hej dziewczyny ;) wszystkim 🤰serdeczne gratulacje ❤️❤️❤️
Od kilku cykli nie udzielam się tutaj, ale uważnie Was podczytuje i kibicuje. Nie będę wiec się teraz wjeżdżać z buta bo tak tu nie robimy jak wiadomo ( liczę, ze kilka z Was może mnie kojarzy jeszcze 😘) ale potrzebuje waszej pomocy. Zrobiłam test bardzo późno po pracy koło 24 oczywiście prawilnego pinka a tu cień, taki dość widoczny. Ponieważ pink mnie już oszukał powtórzyłam dziś rano, ale no proszę w duchu żebym nie miała aż takiego pecha ze oszukały mnie dwa test dzień po dniu, bo również jest pozytywny. Dziś jestem 10/11 dpo ( tylko testy, bez monitoringu) jutro planuje iść na betę i proga. I w końcu moje pytanie 😀 jaki powienien być próg zeby nie niepokoić ?
Ściskam ❤️❤️❤️
Wtf???? Dawaj tu te testy.....💚🦋💚🦋
Prog w 1 trymestrze zaczyna się od 11 w gorę, po pozytywnym tescie nawet 15 to juz jest ok... ale ja sie noe znam tak jak reszta.

Wiecie co dziewczyny ja rozumiem że są tu bardzooo długie staraniaaa rozumiem wasze rozterki i w ogole ale macie totalnie gdzieś osoby takie jak ja napisałam 3 wiadomość bodajże na którą nikt nie odp ja wiem że to tylko mój 4 cykl w tym jedno poronienie teraz i kiedyś nie kwalifikuje mnie chyba na kogoś komu się odpowiada i jest na początku drogi żeby wspomóc. Ja rozumiem że w waszych długich staraniach pojawiają sie kobitki które zachodzą szybciej w ciąże I znikają i wiem że to boli ale to jak tak robicie to zróbcie sobie jakąś zamknięta grupę a nie człowiek chce się radzić i zostaje tylko z nadzieja że ktoś coś
Przeoczyłam twój post z pytaniem. Wybacz zafiksowałam się nad wysikaniem przynajmniej tego co wczoraj... dawaj pytanie.

Do góry