reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Z kremów nawilżających polecam z całego serca krem rokitnikowy z Sylveco🙂. Moje odkrycie sprzed kilku miesięcy.
Bezwonny, jak go wklepuję w twarz, to czuję, jak moja skóra go pragnie😁.
Takiego kremu długo szukałam, a i cena przystępna.

reklama
Hej dziewczyny, Szanowna komisjo wrzucam przed chwilą zrobionego pinka, znowu widze cienie 🤔 miłej środy
Widać widać :) wczoraj czytam nadrabiam i jebs ślina na poduszke a miałam się podpytać. A więc u mnie w tym miesiącu jak byk strzelił chyba bez owulacjny cykl chyba że jeszcze coś się wydarzy ale gdyby się wydarzyło to we wtorek na USG będzie to widać? Druga sprawa jaka chce się zapytać bo pierwszy raz będę chciała monitorować owulację USG i więc normalnie zapytać mojego gin o to jak to wygląda? Z testami owu oszaleje raz pik w górę później w dół w górę i teraz znowu w dół

reklama
u mnie w pracy hit
Dzień przed pójściem na chorobowe napisałam do osób które do mnie wysyłają różne rzeczy ze od jutra do odwołania proszę wysyłać do innej osoby
I poszła plotka . Ze jestem w ciąży 🤦‍♀️ koleżance z pokoju ktoś powiedział i kazał mi pogratulować
Ja pier dole

Do góry