Nasturtium
Fanka BB :)
Może jakieś zmiany w diecie?Masakra cos mi się z cerą dzieje, nie pamiętam zebym tak miała :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jakieś zmiany w diecie?Masakra cos mi się z cerą dzieje, nie pamiętam zebym tak miała :/
Swoją drogą zawszę dziwię się ludziom prostestujacym i zastanawiamy się czy oni nie mają życia prywatnego? Nie szkoda im czasu na stanie po kilka godzin i darcie ryja....Apropo protestów to tak mi się właśnie przypomniało. Budują u mnie w okolicy autostradę i musieli wyciąć troche drzew wiec były mega protesty. Ludzie tu w lesie zamieszkali na drzewach. Ogólnie mega cyrk na kółkach. W kulminacyjnym momencie nie.moglam nawet do domu wrócić bez pokazania dowodu osobistego z adresem zamieszkania policji która.pilnowala wszystkiego.
I ci aktywiści między innymi przyklejali się do drzew, do dróg. I jeden z nich przykleił rękę do asfaltu jakimś tam.klejem z.piaskiem (nie znam się dokladnie) I oni nie.umieli go.odkleic więc wycieli ten kawałek drogi raz z ręką i odwieźli go do szpitala. A tam okazało się że nie da się odkleić i musieli mu odciąć tą dłoń
Może jakieś zmiany w diecie?
Odcięli dłoń? Prędzej uśpili i oderwali razem ze skórą, albo oskalpowali
No ja to przed okresem czasem też miewam, a skórę mam obecnie super suchą mimo, że dużo piję, może bardziej suche powietrze …Nie nic, zastanawiam sie czy moze po tym progesteronie czy cos. Ale nie wiem kurcze...na okres ale chyba za szybko (choc nie miewałam przed nim takich nieprzyjaciół :)
Swoją drogą zawszę dziwię się ludziom prostestujacym i zastanawiamy się czy oni nie mają życia prywatnego? Nie szkoda im czasu na stanie po kilka godzin i darcie ryja....
W tym przypadku tak.no i to w sumie rozumiem, chęć zarobku. Ale ile jest takich odklejonych pajaców co protestują za darmoOkazuje się że oni tego za darmo nie robią
No ja to przed okresem czasem też miewam, a skórę mam obecnie super suchą mimo, że dużo piję, może bardziej suche powietrze …
A ja się czasem nie dziwię. W Łodzi protestowali pracownicy socjalni o godne warunki pracy. Przy takich pensjach jakich oni mieli okazywało się, że roszczeniowe deje co im się nie chciało do roboty ruszyć mieli dwa razy więcej zasiłków...Swoją drogą zawszę dziwię się ludziom prostestujacym i zastanawiamy się czy oni nie mają życia prywatnego? Nie szkoda im czasu na stanie po kilka godzin i darcie ryja....