reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
u mnie w pracy hit
Dzień przed pójściem na chorobowe napisałam do osób które do mnie wysyłają różne rzeczy ze od jutra do odwołania proszę wysyłać do innej osoby
I poszła plotka . Ze jestem w ciąży 🤦‍♀️ koleżance z pokoju ktoś powiedział i kazał mi pogratulować
Ja pier dole
Ja ostatnio byłam chyba 3tyg na L4 po immunosupresji i tez do mnie koleżanka z pracy dzwoniła czy w ciąży jestem 😒 może przez to ze przez jakieś 7 lat pracy w tej firmie byłam na zwolnieniu raz, jak wycinali mi wyrostek i stad plota, ale generalnie ludzie nie mają hamulca w tej kwestii..

Załączniki

• 20230222_062636.jpg
    20230222_062636.jpg
    853,7 KB · Wyświetleń: 116
  • 20230222_070226.jpg
    20230222_070226.jpg
    859,3 KB · Wyświetleń: 117
  • Screenshot_20230222-072246_Flo.jpg
    Screenshot_20230222-072246_Flo.jpg
    119,4 KB · Wyświetleń: 109
Ja ostatnio byłam chyba 3tyg na L4 po immunosupresji i tez do mnie koleżanka z pracy dzwoniła czy w ciąży jestem 😒 może przez to ze przez jakieś 7 lat pracy w tej firmie byłam na zwolnieniu raz, jak wycinali mi wyrostek i stad plota, ale generalnie ludzie nie mają hamulca w tej kwestii..

Ja byłam przed pierwszą ciążą w takiej instytucji w de do której mogą iść kobiety w ciąży niechcianej, zagrożonej itd ale również te które mają problem z zajściem po poradę psychologiczną itd. Ogólnie wszystko co związane z ciążą i chęcią posiadania dziecka. I my tam poszliśmy po poradę w sprawie in vitro a dokładniej to byłam za młoda na sfinansowanie (kasy chorych pokrywają 80-100% ale trzeba mieć odpowiedni wiek). A chodziłam wtedy na kurs językowy I musiałam dać zaświadczenie stamtąd jako usprawiedliwienie. I nauczycielki mnie pytały czy w ciąży jestem i czy chce usunąć dziecko. Od razu zostało przez nie stwierdzone że jak młoda.to na pewno tam poszla z takiego powodu

Disiaj niestety są takie czasy, że ludzie bardziej żyją plotkami i życiem innych a swojego nie mają.

reklama
Ja byłam przed pierwszą ciążą w takiej instytucji w de do której mogą iść kobiety w ciąży niechcianej, zagrożonej itd ale również te które mają problem z zajściem po poradę psychologiczną itd. Ogólnie wszystko co związane z ciążą i chęcią posiadania dziecka. I my tam poszliśmy po poradę w sprawie in vitro a dokładniej to byłam za młoda na sfinansowanie (kasy chorych pokrywają 80-100% ale trzeba mieć odpowiedni wiek). A chodziłam wtedy na kurs językowy I musiałam dać zaświadczenie stamtąd jako usprawiedliwienie. I nauczycielki mnie pytały czy w ciąży jestem i czy chce usunąć dziecko. Od razu zostało przez nie stwierdzone że jak młoda.to na pewno tam poszla z takiego powodu
To musiało być bardzo przykre :(

Do góry