Nasturtium
Fanka BB :)
Dzisiaj to mam właśnie tak, że twarz mnie dosłownie piecze.A no pewnie wszystko do kupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj to mam właśnie tak, że twarz mnie dosłownie piecze.A no pewnie wszystko do kupy
Gdyby nie odklejeni pajace protestujący za darmo dzisiaj nie miałabyś prawa wyborczego i wielu innych praw..W tym przypadku tak.no i to w sumie rozumiem, chęć zarobku. Ale ile jest takich odklejonych pajaców co protestują za darmo
Odkryłam ostatnio super krem dzięki któremu się pożegnałam z suchą cerą (chyba że nie tylko o twarz Ci chodzi) - krem ceramidowy z cosrx. Warto poczytać opinie, mnie przekonały i nie żałuję :dNo ja to przed okresem czasem też miewam, a skórę mam obecnie super suchą mimo, że dużo piję, może bardziej suche powietrze …
Odkryłam ostatnio super krem dzięki któremu się pożegnałam z suchą cerą (chyba że nie tylko o twarz Ci chodzi) - krem ceramidowy z cosrx. Warto poczytać opinie, mnie przekonały i nie żałuję :d
Właśnie ja różne nawilżające testowałam, zwłaszcza że mnie dużo kremów zapycha, ale tak dobrze nawilżonej skóry jak teraz to jeszcze nie miałamJa ostatnio do twarzy używam kremu niebieskiego z "Miya"
O widze, ze temat, który u mnie na czasie? Właśnie dzisiaj pierwszy raz krem z glov i doszły tez produkty z nacomi, wiec testuje oby mnie nie zapchało nicWłaśnie ja różne nawilżające testowałam, zwłaszcza że mnie dużo kremów zapycha, ale tak dobrze nawilżonej skóry jak teraz to jeszcze nie miałam
O widze, ze temat, który u mnie na czasie? Właśnie dzisiaj pierwszy raz krem z glov i doszły tez produkty z nacomi, wiec testuje oby mnie nie zapchało nic
Hej dziewczyny, Szanowna komisjo wrzucam przed chwilą zrobionego pinka, znowu widze cienie miłej środy
No na tym drugim to już nawet nie takie cienie Betka raz razHej dziewczyny, Szanowna komisjo wrzucam przed chwilą zrobionego pinka, znowu widze cienie miłej środy