reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Na pocieszenie zjadłam wlasne upieczone ciasteczka z czekoladą gorzką, by osłodzić sobie to testowanie. Jeszcze mam te 3 lub 2 dni na sikanie, więc się nie łamie tym bardziej, że temperatura idzie w gorę. @poziommka sikalas? Czy ominęłam przypadkiem Twoją relacje?

Na pocieszenie zjadłam wlasne upieczone ciasteczka z czekoladą gorzką, by osłodzić sobie to testowanie. Jeszcze mam te 3 lub 2 dni na sikanie, więc się nie łamie tym bardziej, że temperatura idzie w gorę. @poziommka sikalas? Czy ominęłam przypadkiem Twoją relacje?

Sikalam rano, negatywnie.
Nie robię już,czekam na @ może się mile zaskocze 🙄

Ja już w pracy Od rana pije miętę bo mi nie dobrze 🙄

Hej dziewczyny, Szanowna komisjo wrzucam przed chwilą zrobionego pinka, znowu widze cienie 🤔 miłej środy
Ja to bym dziś szła na betę. Mój test rok temu wyglądał tak samo i dzień później beta 214.
Z okazji mojego testowania tylko jedno w glowie mam:
" A to feler westchnął seler " 🤣🤣🤣🤣 no i "łaskawie" nie dolącze do listopadówek.
Za to dołączymy do grudniowek z przytupem kończąc rok 😍😍

A ja dziś 1 DC. Wszystko się przesunęło i po prostu nie trafiliśmy z czasem.

Gdyby nie odklejeni pajace protestujący za darmo dzisiaj nie miałabyś prawa wyborczego i wielu innych praw..
Nie chodzi mi tutaj o protestujących w słusznej sprawie j.np strajkujace kobiety w związku z projektem antyaborcyjnym, rodzice niepełnosprawnych czy pracowników walczących o chociażby godne warunki pracy.

reklama
A ja już Wam wspominałam że de to inny świat. Mialam wspaniałego lekarza. Leczył mnie przed zajściem w pierwszą ciążę, prowadził ją. Leczył mnie przed zajściem w drugą. I jeszcze wtedy w marcu u niego byłam, kwiecień miał być odpuszczony przez nas a w maju okazało.sie ze jestem w ciąży wiec od.razu do niego. Niestety okazało się że mój lekarz ma zamkniete z powodu choroby i to było cały czas przedłużane. Działo się to w 2016 roku i niestety do teraz nie wrócił. I byłam zmuszona poszukać innego ginekologa. U nikogo nie było wolnych terminów, wielu nie przyjmowało nowych pacjentek, u innych terminy rok.pozniej. Ciążę potwierdzałam w szpitalu bo nie mogłam znaleźć lekarza. Koniec końców znalazłam kogoś.kto zgodził się mnie przyjąć. Swoją drogą okropna lekarka. Wszystko na odwal się robiła, wizyty kilkuminutowe, do samego końca ciąży mówiła że w brzuchu dziewczyna a był Chłopiec. Ale.do czego.dązę. Pierwsza wizyta. Pyta w czym może pomóc. Mówię że jestem w ciąży ale mój lekarz nie przyjmuje i dlugo szukałam innego i tak trafiłam tutaj i jej pytanie "chce Pani usunąć ciążę?"
To tutaj jest na porządku dziennym

Do góry