aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pocieszenie zjadłam wlasne upieczone ciasteczka z czekoladą gorzką, by osłodzić sobie to testowanie. Jeszcze mam te 3 lub 2 dni na sikanie, więc się nie łamie tym bardziej, że temperatura idzie w gorę. @poziommka sikalas? Czy ominęłam przypadkiem Twoją relacje?
Widzę kreseczkęHej dziewczyny, Szanowna komisjo wrzucam przed chwilą zrobionego pinka, znowu widze cienie miłej środy
Na pocieszenie zjadłam wlasne upieczone ciasteczka z czekoladą gorzką, by osłodzić sobie to testowanie. Jeszcze mam te 3 lub 2 dni na sikanie, więc się nie łamie tym bardziej, że temperatura idzie w gorę. @poziommka sikalas? Czy ominęłam przypadkiem Twoją relacje?
Ja to bym dziś szła na betę. Mój test rok temu wyglądał tak samo i dzień później beta 214.Hej dziewczyny, Szanowna komisjo wrzucam przed chwilą zrobionego pinka, znowu widze cienie miłej środy
Za to dołączymy do grudniowek z przytupem kończąc rokZ okazji mojego testowania tylko jedno w glowie mam:
" A to feler westchnął seler " no i "łaskawie" nie dolącze do listopadówek.
Nie chodzi mi tutaj o protestujących w słusznej sprawie j.np strajkujace kobiety w związku z projektem antyaborcyjnym, rodzice niepełnosprawnych czy pracowników walczących o chociażby godne warunki pracy.Gdyby nie odklejeni pajace protestujący za darmo dzisiaj nie miałabyś prawa wyborczego i wielu innych praw..