reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Otóż to. Zresztą tutaj nawet prywatnego lekarza ze świecą szukać. To trochę inny świat
wiem, że to musi być stresujące i męczące, bo od tylu dni walczysz z tymi cieniami, ale myślę, że jutro już będzie wszystko jasne.

Co masz na jutro? Facelle czy clearblue też?

Byłam z dziećmi na pochodzie z okazji zakończenia karnawału. Kilka godzin nie sikalam wiec oczywiście nie wytrzymałam do jutra (na szczęście mam jeszcze testy o czułości 10 na jutro rano). No ale patrzcie. Wszystkie z jednego moczu. Serio nie wiem co myśleć
Ja na wszystkich widzę cienie i kreski i to podwójnie 😁😁

wiem, że to musi być stresujące i męczące, bo od tylu dni walczysz z tymi cieniami, ale myślę, że jutro już będzie wszystko jasne.

Co masz na jutro? Facelle czy clearblue też?
Mam jeszcze jeden clearblue i ten facelle

Załączniki

• 20230220_120345.jpg
    20230220_120345.jpg
    640,3 KB · Wyświetleń: 34
Jest wiele rzeczy niezrozumiałych w de i w wielu kwestiach są 100 lat za Polską. Wierz mi że chętnie bym wrocila
Ja znam trochę życie w De, bo mieszkam w takim regionie, gdzie wiele osób ma pochodzenie niemieckie i praktycznie każdy ma kogoś w Niemczech.
Mój mąż ma nawet paszport niemiecki, mimo że ja lepiej znam niemiecki 😅.
Często w latach 80-tych z naszego regionu ludzie wyjeżdżali właśnie ze względu na pochodzenie.

Ja znam trochę życie w De, bo mieszkam w takim regionie, gdzie wiele osób ma pochodzenie niemieckie i praktycznie każdy ma kogoś w Niemczech.
Mój mąż ma nawet paszport niemiecki, mimo że ja lepiej znam niemiecki 😅.
Często w latach 80-tych z naszego regionu ludzie wyjeżdżali właśnie ze względu na pochodzenie.
Dodam do mojej poprzedniej wypowiedzi, że w moim dziale połowa osób ma paszporty niemieckie, mimo że wszyscy w Polsce urodzeni.

Otóż to. Zresztą tutaj nawet prywatnego lekarza ze świecą szukać. To trochę inny świat
Znam ten ból... ;-) Czasem naprawdę trudno zrozumieć, jak mogą funkcjonować niektóre obce systemy w porównaniu do polskiego... U mnie np. wszyscy lekarze są prywatni - ale za darmo i z kolejką ;-)

reklama
Do góry