reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

a myslicie, ze tak się da odpuścić? Nie wydaje mi się 😞
ciężka sprawa, ja raczej nie należę do osób nadmiernie przejmujących się czymkolwiek na zapas, ale też trochę wpadłam w pułapkę nadziei i zmartwień teraz. Poprzedni tydzień mnie psychicznie skopał totalnie, chciałabym spróbować przejść teraz ten nowy cykl z ‚luźniejszą’ głową, ale ciekawe czy się uda.
Ale po cichu trochę liczę na zaklęcie, które rzuca @Bolilol :D

reklama
a mąż badał nasienie? Bo może tylko jakoś nieznacznie zmniejsza i mąż jednak mieści się w normach i wszystko jest ok? ;)
muszę go jakoś wysłać, ale pewnie musiałby to być wyjazd do Polski do tutaj do roku nie chcą słuchać że niby są problemy a jak już robią badanie to ograniczone. Chyba że prywatnie ale wtedy 700£ jak już tutaj wspominano

Problem trochę w tym że te badanie raczej nam nie pomoże, poza świadomością na czym stoimy. Mąż już bardzo dobrze się odżywia, unika elektroniki w okolicach jajek, jest aktywny, nie pije, nie pali a nowych suplementów nie może brać bo podrażniają jego układ ...

muszę go jakoś wysłać, ale pewnie musiałby to być wyjazd do Polski do tutaj do roku nie chcą słuchać że niby są problemy a jak już robią badanie to ograniczone. Chyba że prywatnie ale wtedy 700£ jak już tutaj wspominano

Problem trochę w tym że te badanie raczej nam nie pomoże, poza świadomością na czym stoimy. Mąż już bardzo dobrze się odżywia, unika elektroniki w okolicach jajek, jest aktywny, nie pije, nie pali a nowych suplementów nie może brać bo podrażniają jego układ ...
nie no, za taką cenę to wiadomo, ale myślę że warto rozważyć przy wizycie w PL. Chyba, że wolicie nie wiedzieć, to wiadomo. Z drugiej strony wydaje mi się, że jednak warto wiedzieć, bo albo się uspokoisz, albo będziesz po prostu wiedzieć na czym stoisz i jak nie możecie suplementowac, to może byście mogli wprowadzić do diety określone składniki plodnosciowe. Ale bardziej myślę o Tobie i Twoim martwieniu się - bo może wcale nie musisz i będziesz spokojniejsza :)

W ogóle jeszcze odnośnie do tego, co @LadyCaro napisała o kwocie do zapłaty przy dzisiejszych zakupach, to powiem Wam, że ostatnio porównywałam ceny w jednej restauracji. Bo z para przyjaciół często tam chodzimy, każdy w sumie zamawia to samo - i jak jeszcze ze dwa lata temu płaciliśmy 300zl za naszą czwórkę tak mniej więcej, to ostatnio płacimy 500zl 😳

13

Jade napaść na rosmanna
Daj znać co wyszło z rosmana :)
Ale tak ja jak byłam w ciązy to ja tego tak nie okazywałam dziś są takie czasy tyle problemowo i przejść pary mają że lepiej cieszyć się w ciszy w domowym zakątku. Ja jak nam się w pierwszą ciążę udało to jeszcze bliskie bardzo mi osoby dwie poroniły więc ciężko mi było w tym okresie się cieszyć za każdym razem jak już było widać źle się czułam jeżdżąc

reklama
W ogóle jeszcze odnośnie do tego, co @LadyCaro napisała o kwocie do zapłaty przy dzisiejszych zakupach, to powiem Wam, że ostatnio porównywałam ceny w jednej restauracji. Bo z para przyjaciół często tam chodzimy, każdy w sumie zamawia to samo - i jak jeszcze ze dwa lata temu płaciliśmy 300zl za naszą czwórkę tak mniej więcej, to ostatnio płacimy 500zl 😳
Tak, ceny teraz to dramat. A na przykład moja podwyżka śmieszna, nawet nie o inflacje 😞
Niby nie narzekam jakoś na kasę, bo ja z tych co nie musi mieć bardzo dużo, ale widzę, że jest coraz trudniej …

Do góry