reklama
Bolilol
Fanka BB :)
a mąż badał nasienie? Bo może tylko jakoś nieznacznie zmniejsza i mąż jednak mieści się w normach i wszystko jest ok?Mnie też rów mariański trochę wchłania. Mój mąż ma WZJG i leczy się mesalazyna oraz strzykawkami biologicznymi. Wczoraj wyczytałam że mesalazyna może zmniejszyć ilość plemników i niby jest to odwracalne ale ja nigdy bym się nie zdecydowała prosić męża o zmianę leczenia. Po kilku latach prób i błędów, jest na leczeniu które zapewnia mu normalna jakoś życia i remisję ...
Także o, oby ten jeden plemnik rzeczywiście wystarczył trochę mam ochotę zrezygnować z całej idei starania i wrócić do naszego normalnego życia
U
użytkownik 213578
Gość
My chyba faktycznie w kwietniu wybierzemy się na monitoring, bo ja nie mam pojęcia czy w tym cyklu owulacja już była, będzie czy nie będzie wcale...
aurii_orelii
Ja to się nawet nasłuchałam o ciąży jej mamy, o tym, że nie może się z mężem bzykać.... no ludzie.... Ja jak byłam w ciąży to nie poruszałam tematu dopóki ktoś nie zapytał. A o ciąży to rozmawiałam tylko z mężem i siostra bo również była w ciąży W drugą ciążę jak zaszłam to bałam się jak zareaguje brat męża i jego żona bo poronili...No ja musiałam zrezygnować ze znajomosci z dziewczyną z pracy, którą wcześniej bardzo lubiłam ale niestety zachorowała na „ciążowe zapalenie mózgu” i po prostu nie da się z nią rozmawiać zanim jeszcze podjęła swoje starania (czekała na odpowiedni czas bo dziecko koniecznie miało być z marca lub kwietnia - termin na 8 kwietnia obecnie ma), mimo PCOS i zaburzeń hormonalnych udało im się w 2 cs, już wiedziała, że u mnie lekko nie jest i ze zle to znoszę a mimo to, nie mówi o NICZYM innym. „fajnie, poszłam do kina W ZAAWANSOWANEJ CIAZY”, „chodźmy do restauracji ale takiej, gdzie są posiłki dla CIĘŻARNYCH”, „nigdy nie miałam snów ale W CIAZY ciagle mi się coś śni”, „nie lubiłam tego ALE W CIAZY”, itp… non stop tylko jedno i to samo
Lauritaa
Moderator
jasne poszukam cos i wstawięMoim zdaniem nie ma podstaw do mówienia o pcos w takiej sytuacji. Masz jakieś zdjęcia z usg które mogłabyś pokazać?
Bolilol
widzę, że tu jakiś zbiorowy odwyk od starań by się przydałNooo ja też jakoś czuję mega zmęczenie tematu. Tak to już wszystko było mi obojętne, ale teraz już mi wychodzi bokiem to wszystko
kicikocia
Bolilol
to są dzisiejsze? Te kreski się pojawiły w wyznaczonym czasie?Ale ja jestem zła na te testy. Serio. Zazdroszczę Wam że macie łatwy dostęp do zrobienia bety. W de to pod tym względem są 100 lat za murzynami
kicikocia
Znam to. Tylko u mnie kochają krzesłatrochę korzysta, ale bardzo niechętnie - zdecydowanie woli róg kanapy
reklama
U
użytkownik 213578
Gość
ja z odwyku dopiero wróciłamwidzę, że tu jakiś zbiorowy odwyk od starań by się przydał
Podziel się: