reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ech, dupa, przykro mi :(

To daj znać jakie nowe testy wybierzesz. Mi w sumie tem cien na babyplanach już nie przeszkadza, ale w zeszłym cyklu mi robił niezłą sieczke w mózgu.
Najlepsze było jak go dojrzałam w 7dpo. I nasikalam na kilka, i wszędzie ten prześwit. A rano tego dnia byłam na progu, to i betę dołożyłam. No i tak sikam na te babyplany, widzę te prześwity, wysłałam do konsultacji zdjęcie, moja Osoba Konsultująca też je widziała, ok. 14 machnęłam też pinka i na pinku też prześwit - nie taka uformowana kreska, ale taka jakby różowa poświata w odpowiednim miejscu - no ale czego oczekiwać w 7dpo.
10 minut po tym pinku przyszła beta. <0,1 😂😂😂😂
ja zaszalałam i kupiłam clearblue ten cyfrowy, ale zachowuję go na okazję jak jakiś tańszy wyjdzie pozytywny i wtedy go zrobię 😂😂

to są dzisiejsze? Te kreski się pojawiły w wyznaczonym czasie?
Wszystkie są dzisiejsze. Trzy pierwsze od góry z jednego moczu. Robiłam najpierw jeden i pojawiła się krecha w wyznaczonym czasie wiec zrobilam drugi bo lałam do kubeczka. Na nim też w wyznaczonym czasie wiec machnelam 3 i biało. Z kolejnego moczu zrobilam ten czwarty i też biało
Chyba znowu czas się obkupić w testy porządne. Nigdy więcej tego badziewia
Tyle juz wydałam wtym miesiącu na testy że bym kilka razy tą betę zrobila :/

ja zaszalałam i kupiłam clearblue ten cyfrowy, ale zachowuję go na okazję jak jakiś tańszy wyjdzie pozytywny i wtedy go zrobię 😂😂
Ja też w tym cyklu kupilam i był minus. Ale odkryłam wczoraj że rossmann ma takie. Są w polsce też?

Załączniki

• Screenshot_20230220_102337_Chrome.jpg
    Screenshot_20230220_102337_Chrome.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 66
Wszystkie są dzisiejsze. Trzy pierwsze od góry z jednego moczu. Robiłam najpierw jeden i pojawiła się krecha w wyznaczonym czasie wiec zrobilam drugi bo lałam do kubeczka. Na nim też w wyznaczonym czasie wiec machnelam 3 i biało. Z kolejnego moczu zrobilam ten czwarty i też biało
Chyba znowu czas się obkupić w testy porządne. Nigdy więcej tego badziewia
Tyle juz wydałam wtym miesiącu na testy że bym kilka razy tą betę zrobila :/
co za dziadostwo! Dużo Ci ich zostało? Jak tak to rób przy każdym sikaniu, żeby je zużyć wszystkie.

reklama
Do góry