aurii_orelii
Fanka BB :)
Ej no ale żeby aż tak okłamywały?Ale ja jestem zła na te testy. Serio. Zazdroszczę Wam że macie łatwy dostęp do zrobienia bety. W de to pod tym względem są 100 lat za murzynami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no ale żeby aż tak okłamywały?Ale ja jestem zła na te testy. Serio. Zazdroszczę Wam że macie łatwy dostęp do zrobienia bety. W de to pod tym względem są 100 lat za murzynami
ja zaszalałam i kupiłam clearblue ten cyfrowy, ale zachowuję go na okazję jak jakiś tańszy wyjdzie pozytywny i wtedy go zrobięech, dupa, przykro mi
To daj znać jakie nowe testy wybierzesz. Mi w sumie tem cien na babyplanach już nie przeszkadza, ale w zeszłym cyklu mi robił niezłą sieczke w mózgu.
Najlepsze było jak go dojrzałam w 7dpo. I nasikalam na kilka, i wszędzie ten prześwit. A rano tego dnia byłam na progu, to i betę dołożyłam. No i tak sikam na te babyplany, widzę te prześwity, wysłałam do konsultacji zdjęcie, moja Osoba Konsultująca też je widziała, ok. 14 machnęłam też pinka i na pinku też prześwit - nie taka uformowana kreska, ale taka jakby różowa poświata w odpowiednim miejscu - no ale czego oczekiwać w 7dpo.
10 minut po tym pinku przyszła beta. <0,1
to jest dobra strategiaja zaszalałam i kupiłam clearblue ten cyfrowy, ale zachowuję go na okazję jak jakiś tańszy wyjdzie pozytywny i wtedy go zrobię
Wszystkie są dzisiejsze. Trzy pierwsze od góry z jednego moczu. Robiłam najpierw jeden i pojawiła się krecha w wyznaczonym czasie wiec zrobilam drugi bo lałam do kubeczka. Na nim też w wyznaczonym czasie wiec machnelam 3 i biało. Z kolejnego moczu zrobilam ten czwarty i też białoto są dzisiejsze? Te kreski się pojawiły w wyznaczonym czasie?
a myslicie, ze tak się da odpuścić? Nie wydaje mi sięwidzę, że tu jakiś zbiorowy odwyk od starań by się przydał
ja miałam nie myśleć, ale przez to, że nie wiem zy owulacja była, będzie, nie będzie się zakręciłam i się zastanawiama myslicie, ze tak się da odpuścić? Nie wydaje mi się
Ja też w tym cyklu kupilam i był minus. Ale odkryłam wczoraj że rossmann ma takie. Są w polsce też?ja zaszalałam i kupiłam clearblue ten cyfrowy, ale zachowuję go na okazję jak jakiś tańszy wyjdzie pozytywny i wtedy go zrobię
nie widziałam nigdy takich a robię przegląd regularnie jak jestem w jakimkolwiek rossmannieJa też w tym cyklu kupilam i był minus. Ale odkryłam wczoraj że rossmann ma takie. Są w polsce też?
co za dziadostwo! Dużo Ci ich zostało? Jak tak to rób przy każdym sikaniu, żeby je zużyć wszystkie.Wszystkie są dzisiejsze. Trzy pierwsze od góry z jednego moczu. Robiłam najpierw jeden i pojawiła się krecha w wyznaczonym czasie wiec zrobilam drugi bo lałam do kubeczka. Na nim też w wyznaczonym czasie wiec machnelam 3 i biało. Z kolejnego moczu zrobilam ten czwarty i też biało
Chyba znowu czas się obkupić w testy porządne. Nigdy więcej tego badziewia
Tyle juz wydałam wtym miesiącu na testy że bym kilka razy tą betę zrobila :/
nie ma chybaJa też w tym cyklu kupilam i był minus. Ale odkryłam wczoraj że rossmann ma takie. Są w polsce też?