reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

ja teraz mam zamiar zamówić paskowe takie najtańsze z allegro :p nie miałam ich nigdy, zobaczymy. Ale u mnie babyplany nie pokazywały żadnych fałszywych kresek

reklama
Dziewczyny ale mam dziś lenia nic mi się nie chce pogoda za oknem nie rozpieszcza wieje pada zmęczenie totalne 🥱 ale z pozytywnych wiadomości idę jutro zbadać proga zobaczymy co to tam wyjdzie😁

@Bolilol a za Ciebie trzymam kciuki za wieczorne sikanie 🤞🥰

reklama
A może ja się już zblokowałam w głowie tak,że nic nie wychodzi i za bardzo chce 🙄
Nie ma @ więc czekaj ile jesteś dpo?

Jeśli chodzi o mnie nie mogę mieć testów w zapasie ostatnio nasikalam.na lekko 250 zł 😁😁😁 nie dosyć że wszystkie pinki z allegro to jeszcze apteczne rosmanowe. Tylko mi kreski ciemniały i blade się robily dlatego tyle robilam

Do góry