reklama
Wika.00
Fanka BB :)
a polecasz jakieś paskowe? Chyba też bym chciała zamówić więcej na raz niż do rossmanna jeździć ciągle
Nie polecam one step ani wondfo, nom med też mi nie przypadły do gustu ani easy at home. Teraz mam zamiar wypróbować premom
Pati2388
Wika.00
Mnie to najbardziej bolą ceny paliwa...
Oj tak u nas jeszcze rok temu paliwo diesel był nawet po 0,94 € a niedawno był po 2,24… na szczęście teraz jest około 1,64€
Bolilol
bo Ty jesteś normalna i się w nie nie wpatrujesz jak szpak w eeeee sadja teraz mam zamiar zamówić paskowe takie najtańsze z allegro nie miałam ich nigdy, zobaczymy. Ale u mnie babyplany nie pokazywały żadnych fałszywych kresek
poziommka
Aktywna w BB
jeszcze się nie poddawaj, jeszcze kilka dni przed Tobą, za kilka dni już będzie wiadomo, choć wiem, jak trudne to jest oczekiwanie ;(
A może ja się już zblokowałam w głowie tak,że nic nie wychodzi i za bardzo chce
Pati2388
Oj tak ceny powalają a najlepsze jest to że ta sama stacje a np 10 czy 20km dalej i cena wyższaMnie to najbardziej bolą ceny paliwa...
Bolilol
nie ma czegoś takiego jak blokada w głowie i chcenie za bardzo pomysl: jak "chcenie" miałoby biologicznie wpływać na zajscie w ciążę?A może ja się już zblokowałam w głowie tak,że nic nie wychodzi i za bardzo chce
LadyCaro
no fakt, ja nie wierze cieniom, które pojawiają się i znikają. Jak miałam biochem to była słaba kreska ale była i była tam ciagle. I ciagle w tym samym miejscubo Ty jesteś normalna i się w nie nie wpatrujesz jak szpak w eeeee sad
reklama
staramsiebardzo
Nie ma @ więc czekaj ile jesteś dpo?A może ja się już zblokowałam w głowie tak,że nic nie wychodzi i za bardzo chce
Jeśli chodzi o mnie nie mogę mieć testów w zapasie ostatnio nasikalam.na lekko 250 zł nie dosyć że wszystkie pinki z allegro to jeszcze apteczne rosmanowe. Tylko mi kreski ciemniały i blade się robily dlatego tyle robilam
Podziel się: