reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Hej dziewczyny:) pisze ostatnio na staraczkach ale tu też zagaldam trochę trzeba poświęcić czasu tyle się dzieje 😁 mam dwójkę dzieci 3 i 2 lata teraz 4 cykl starań biochem w tamtych tyg :( druga ciąża stracona czy ja bym mogła się tu docwas dołączyć z kimś jest łatwiej a otoczenie moje oprócz męża nic nie wie o staraniach stracie

@Charlotte9 jakąś zmiana na froncie testowym? @Tralalala25 ja testowanie?
Ja zgodnie z zapowiedzią dzisiaj rano nie sikałam, Sik Ostateczny będzie o 20:02, temperatura jeszcze nie spadła całkiem, więc jest szansa, że mnie krew nie zaleje do wieczora i będzie jeszcze sikanie :)
Ja życzę Tobie najbardziej powodzenia te wyliczenia odbieranie testów 20:20 wszystko jest tak zajebsite! 😁

Ja swoją drogą w najbluiższym otoczeniu mam parę, która po 4 miesiącach starań (nie regularnych) chciała iść do kliniki niepłodności i facet oskarżał swoją partnerkę, że to jej wina! że nie jest w ciąży. Udało im się zaraz po. Niedługo będzie rodzić
Spoko, w sobote miałam "przyjemność" spędzić dwie godziny na rozomwie z ciężarną koleżanką, która po pierwszym cyklu oczerniała faceta, że na pewno ma beznadziejne plemniki i ma iść się zbadać. Tydzień później dowiedziała się o ciąży....
Kuźwa ilez można gadac o ciąży. jakby nic innego sie nie działo poza JEJ ciążą...jprdl

Baby Facepalm GIF by MOODMAN

Hej dziewczyny:) pisze ostatnio na staraczkach ale tu też zagaldam trochę trzeba poświęcić czasu tyle się dzieje 😁 mam dwójkę dzieci 3 i 2 lata teraz 4 cykl starań biochem w tamtych tyg :( druga ciąża stracona czy ja bym mogła się tu docwas dołączyć z kimś jest łatwiej a otoczenie moje oprócz męża nic nie wie o staraniach stracie
jasne, że, możesz dołączyć, zapraszamy ;) czy będziesz jeszcze w lutym testować?

Hej hej, witamy ;) Bardzo mi przyktro z powodu Twoich strat. Dużo nas tutaj po wiekszych lub mniejszych przejściach. Rozgość się ale miejmy nadzieję, że nie na długo ;)

jasne, że, możesz dołączyć, zapraszamy ;) czy będziesz jeszcze w lutym testować?
No właśnie ciężko stwierdzić 11 zaczęłam krwawić a 6dc zaczal mi pik iść w górę testy zaczęły się odbarwiac a wczoraj i dziś praktycznie nic więc nie wiem czy nie będzie bezowulacyjny. Pierwszy raz tak mam a mnie jajniki bolały lekko więc mówię kurde pomieszane na pewno. 28 lekarz na którym miałam potwierdzić fasolkę. Więc więcej się dowiem

reklama
Do góry