Bolilol
Fanka BB :)
teoretycznie jest, ale boję się, że jak raz przekroczymy, to już w ogóle trudno będzie powiedzieć "stop" i utknę w tej mgle na dobreA czy wasz deadline jest nieprzekraczalny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teoretycznie jest, ale boję się, że jak raz przekroczymy, to już w ogóle trudno będzie powiedzieć "stop" i utknę w tej mgle na dobreA czy wasz deadline jest nieprzekraczalny?
nieeee, lepiej to niż kanapę, która ma już jeden rozpadający się narożnik przez tego skurczybykaA nie boisz się, że kot to zaraz pazurami zaciągnie?
Nie da się zdiagnozować pcos na podstawie podwyższonego amh. Pcos to jak nazwa wskazuje ZESPÓŁ policystycznych jajników, czyli kilka składowych jednocześnie towarzyszących policystycznym jajnikom, czyli zawyżone amh, obraz wielopecherzykowych jajników, zaburzenia androgenowe, często io.U nas ja mam lekkie PCOS, w sumie stwierdza to tylko "chyba" podwyzszone AMH. Po prostu pęcherzyki rosną ale zatrzymują sie na etapie 14-15 cm i potrzebujemy wtedy kopa
Bardzo lubiłam ten kanał, szkoda, ze dziewczyny już nie nagrywają były bardzo zabawne, nie raz śmiałam się z nimi w głosCo do alergii na spermę to Ania Weber o tym w Mama Lama opowiadała:
Od 6:10 mniej więcej ;-).
Oprócz takich skrajnych przypadków można mieć też przeciwciała przeciwplemnikowe i zabijać wszystkie plemniki jeszcze zanim zabiorą się do roboty.
Więc generalnie jest to czasem na prawdę problem.
Wiesz co, po dłuższym czasie "starań" to już oswajasz się z tym i nie jest to już jedyny temat w życiu. Oczywiście zależy, czy trzeba stymulować cykl itp., ale są różne okresy w tym wszystkim, niekiedy ci bardziej zależy i nastawiasz się na owulację, a niekiedy po prostu się nie zabezpieczasz i jesteście otwarci na ewentualną ciążę. Myślę, że jak dopiero wprowadzacie działania ku poprawie nasienia to szkoda nie dać sobie troszkę więcej czasu, ale oczywiście wszystko w zgodzie ze sobą.teoretycznie jest, ale boję się, że jak raz przekroczymy, to już w ogóle trudno będzie powiedzieć "stop" i utknę w tej mgle na dobre
ale masz ciekawy wykres, gdyby nie ten owulak to bym podejrzewała owu 10.02Zobacz załącznik 1497879U mnie 8-9 dpo, nic mi nie jest, piersi nie bolą, wkurw umiarkowany, a nawet bym się skłaniała ku poczuciu większej energii i dobrego samopoczucia ale lepiej śpię… wiec wiadomo
Idę na betę bo jestem niecierpliwaA nie chcesz skoczyć na betę? Czy czekasz na rozwój sytuacji
tylko właśnie na monitoringu 10.02 jeszcze był pęcherzyk i wieczorem w piątek owulak negatywny, a robie te elektroniczne z clearblue, więc przynajmniej nie ma tutaj pola do własnej interpretacjiale masz ciekawy wykres, gdyby nie ten owulak to bym podejrzewała owu 10.02
wszystkie wyniki idealne. Moze na usg są jakies pęcherzyki wiecej, ale nic szczególnego nikt nic o tym nie mówiłNie da się zdiagnozować pcos na podstawie podwyższonego amh. Pcos to jak nazwa wskazuje ZESPÓŁ policystycznych jajników, czyli kilka składowych jednocześnie towarzyszących policystycznym jajnikom, czyli zawyżone amh, obraz wielopecherzykowych jajników, zaburzenia androgenowe, często io.
Bardzo lubiłam ten kanał, szkoda, ze dziewczyny już nie nagrywają były bardzo zabawne, nie raz śmiałam się z nimi w głos
Właśnie obawiam się, że u nas to będzie jednak wymagało ciągłego zaangażowania, bo oboje mamy z czymś problem, więc mąż będzie musiał ciągle uważać na swoje nawyki, dietę, suple, badać się pewnie regularnie, ja tak samo, przy czym dodatkowo stymulacja, monitoring, martwienie się o przyrost endo. Nie wiem czy to tak się da, żeby zjeść ciastko (robić to wszystko) i mieć ciastko (wyluzować). No ale zobaczymy co przyniesie najbliższe pół roku, coś już będziemy wiedzieć za jakieś 3 miesiąceWiesz co, po dłuższym czasie "starań" to już oswajasz się z tym i nie jest to już jedyny temat w życiu. Oczywiście zależy, czy trzeba stymulować cykl itp., ale są różne okresy w tym wszystkim, niekiedy ci bardziej zależy i nastawiasz się na owulację, a niekiedy po prostu się nie zabezpieczasz i jesteście otwarci na ewentualną ciążę. Myślę, że jak dopiero wprowadzacie działania ku poprawie nasienia to szkoda nie dać sobie troszkę więcej czasu, ale oczywiście wszystko w zgodzie ze sobą.
naprawdęformuła tej aplikacji odpowiadała mi najbardziej ze wszystkich innych dostępnych tego typu my niestety też wciąż na froncie walczymy o potomstwo za to moja siostra mimo, iż ze swoim mężem poznała się później niż my (są razem 3 lata) w międzyczasie już zdążyła dwa bombelki urodzić przyjdzie czas i na nasO, naprawdę? Jakoś rzeczywiście skuteczna wokoło się okazała... My też mamy w otoczeniu 3 pary, które z niej korzystały - brat mojego męża, jego przyjaciel i moja koleżanka, wszyscy już po ślubach i z dziećmi... no, oprócz nas tak do końca :-(