reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Kaala
Trzymam kciuki żeby to było na zagnieżdżenieU mnie dzien rozpoczęłam od niezłego spadku 36.80, na zagnieżdżanie off course
aurii_orelii
Też mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.Cześć! Miłego dnia
Ja chyba łapię lekkiego doła. wszystkim wokół się udaje, a nam nie. Taki wysyp ciąż, że gdzie się nie odwrócę to kolejna. Nie jestem jakaś zrozpaczona, ale jakoś tak przykro
Głowa do góry kochana!
aurii_orelii
A nie chcesz skoczyć na betę? Czy czekasz na rozwój sytuacjiHej
Mąż mi powiedział, że wydaje mu się, że mam większe piersi, choć ja tego nie widzę i nie czuję
Wczoraj i w piątek po seksie miałam różowy śluz i myślałam, że to okres ale go dalej nie ma... A testy ciążowe dalej białe
Kaala
A ile jesteś dpo ? Kiedy powinien być okres ?Hej
Mąż mi powiedział, że wydaje mu się, że mam większe piersi, choć ja tego nie widzę i nie czuję
Wczoraj i w piątek po seksie miałam różowy śluz i myślałam, że to okres ale go dalej nie ma... A testy ciążowe dalej białe
U
użytkownik 213578
Gość
powiem Ci, że u nas właśnie nie było. Teraz jest jakieś babyboom, bo w najbliższym otoczeniu nie było wcale dzieci, a w tym roku urodzi się z 6 bo o tym dalszym nie mówię. Liczę najbliższą rodzinę i znajomych, bo reszty nieTeż mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.
Głowa do góry kochana!
U
użytkownik 213578
Gość
Ja swoją drogą w najbluiższym otoczeniu mam parę, która po 4 miesiącach starań (nie regularnych) chciała iść do kliniki niepłodności i facet oskarżał swoją partnerkę, że to jej wina! że nie jest w ciąży. Udało im się zaraz po. Niedługo będzie rodzićTeż mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.
Głowa do góry kochana!
reklama
Podziel się: