reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
U mnie dzien rozpoczęłam od niezłego spadku 36.80, na zagnieżdżanie off course 😁🤣🤣🤜🤯🤛

Załączniki

• Screenshot_20230220-085855_Flo.jpg
    Screenshot_20230220-085855_Flo.jpg
    116,4 KB · Wyświetleń: 42
Cześć! Miłego dnia :)
Ja chyba łapię lekkiego doła. wszystkim wokół się udaje, a nam nie. Taki wysyp ciąż, że gdzie się nie odwrócę to kolejna. Nie jestem jakaś zrozpaczona, ale jakoś tak przykro
Też mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.

Głowa do góry kochana! ❤️

Hej :)
Mąż mi powiedział, że wydaje mu się, że mam większe piersi, choć ja tego nie widzę i nie czuję 🙈
Wczoraj i w piątek po seksie miałam różowy śluz i myślałam, że to okres ale go dalej nie ma... A testy ciążowe dalej białe 😑
A nie chcesz skoczyć na betę? Czy czekasz na rozwój sytuacji ;)

Hej :)
Mąż mi powiedział, że wydaje mu się, że mam większe piersi, choć ja tego nie widzę i nie czuję 🙈
Wczoraj i w piątek po seksie miałam różowy śluz i myślałam, że to okres ale go dalej nie ma... A testy ciążowe dalej białe 😑
A ile jesteś dpo ? Kiedy powinien być okres ?

Też mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.

powiem Ci, że u nas właśnie nie było. Teraz jest jakieś babyboom, bo w najbliższym otoczeniu nie było wcale dzieci, a w tym roku urodzi się z 6 :D bo o tym dalszym nie mówię. Liczę najbliższą rodzinę i znajomych, bo reszty nie

Ja swoją drogą w najbluiższym otoczeniu mam parę, która po 4 miesiącach starań (nie regularnych) chciała iść do kliniki niepłodności i facet oskarżał swoją partnerkę, że to jej wina! że nie jest w ciąży. Udało im się zaraz po. Niedługo będzie rodzić

reklama
B7715D4A-4192-4380-B348-D83E4C7D8DD7.jpeg
U mnie 8-9 dpo, nic mi nie jest, piersi nie bolą, wkurw umiarkowany, a nawet bym się skłaniała ku poczuciu większej energii i dobrego samopoczucia :D ale lepiej śpię… wiec wiadomo

Do góry