reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
U mnie dzien rozpoczęłam od niezłego spadku 36.80, na zagnieżdżanie off course 😁🤣🤣🤜🤯🤛

Załączniki

• Screenshot_20230220-085855_Flo.jpg
    Screenshot_20230220-085855_Flo.jpg
    116,4 KB · Wyświetleń: 46
Cześć! Miłego dnia :)
Ja chyba łapię lekkiego doła. wszystkim wokół się udaje, a nam nie. Taki wysyp ciąż, że gdzie się nie odwrócę to kolejna. Nie jestem jakaś zrozpaczona, ale jakoś tak przykro
Też mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.

Głowa do góry kochana! ❤️

Hej :)
Mąż mi powiedział, że wydaje mu się, że mam większe piersi, choć ja tego nie widzę i nie czuję 🙈
Wczoraj i w piątek po seksie miałam różowy śluz i myślałam, że to okres ale go dalej nie ma... A testy ciążowe dalej białe 😑
A nie chcesz skoczyć na betę? Czy czekasz na rozwój sytuacji ;)

Hej :)
Mąż mi powiedział, że wydaje mu się, że mam większe piersi, choć ja tego nie widzę i nie czuję 🙈
Wczoraj i w piątek po seksie miałam różowy śluz i myślałam, że to okres ale go dalej nie ma... A testy ciążowe dalej białe 😑
A ile jesteś dpo ? Kiedy powinien być okres ?

Też mam takie wrażenie, ale z drugiej strony zawsze wokół nas były ciężarne tylko nie zwracałysmy tak na to uwagi. A ile wokół nas jest ludzi, którzy starają sie latami, stracili swoje ciąże ale tego po prostu nie widać, a na pewno (niestety) jest ich dużo.

powiem Ci, że u nas właśnie nie było. Teraz jest jakieś babyboom, bo w najbliższym otoczeniu nie było wcale dzieci, a w tym roku urodzi się z 6 :D bo o tym dalszym nie mówię. Liczę najbliższą rodzinę i znajomych, bo reszty nie

Ja swoją drogą w najbluiższym otoczeniu mam parę, która po 4 miesiącach starań (nie regularnych) chciała iść do kliniki niepłodności i facet oskarżał swoją partnerkę, że to jej wina! że nie jest w ciąży. Udało im się zaraz po. Niedługo będzie rodzić

reklama
B7715D4A-4192-4380-B348-D83E4C7D8DD7.jpeg
U mnie 8-9 dpo, nic mi nie jest, piersi nie bolą, wkurw umiarkowany, a nawet bym się skłaniała ku poczuciu większej energii i dobrego samopoczucia :D ale lepiej śpię… wiec wiadomo

Do góry