reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Też tak macie, że łapie Was odruch wymiotny na myśl, że jutro trzeba iść do pracy? :(
nie...lubię swoją pracę. Wolałabym poleżeć w łóżku bo wstaje 5:10 ale nie mam spiny. Może dlatego, że w ostatniej pracy już w sobotę wieczorem myślałem o tym, że jutro niedziela i koniec i znów do tej ch*"ej roboty 😏

reklama
Co do zapachów, przypomniało mi się jak raz w życiu kupiłam sobie podróbkę- pachniała identycznie, jedynie trwałość zerowa, zbiłam w łazience i nawet przez kilka godzin nie było czuć zapachu.

Kobietki zdążyłam się juz do Was przyzwyczaić (wiem, ze krótko tu jestem) ale nie jestem wstanie tyle się cofać. Moze powiecie ile macie lat, czy macie dzieci czy staracie się o pierwsze, ile sie staracie ? 😀
Jeżeli nie chcecie to nie ma problemu

Kobietki zdążyłam się juz do Was przyzwyczaić (wiem, ze krótko tu jestem) ale nie jestem wstanie tyle się cofać. Moze powiecie ile macie lat, czy macie dzieci czy staracie się o pierwsze, ile sie staracie ? 😀
Jeżeli nie chcecie to nie ma problemu
32 lata skończę w sierpniu, nie mam dzieci, siódmy cykl starań za mną.
A Ty?

Taki luźny temat- macie jakieś swoje „rytuały”, na przykład picie kawy w określonym miejscu, robienie czegoś o określonej godzinie, w określony sposób?
Raczej nie - to tak w ramach sprzeciwu wobec zbiorowych rytuałów, których przestrzegają wszyscy wokół :p Więc: nie jem obiadu punkt o 12:00, nie jem sera po posiłku i piję kawę do deseru, a nie po ;-)

reklama
Do góry