Avy
Fanka BB :)
Hugo Boss czerwonyA
A jakiego używasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hugo Boss czerwonyA
A jakiego używasz?
Akurat nie znam .Hugo Boss czerwony
Kupiłam go sobie kiedyś na wakacjach zagranicznych za namową kuzynki. Pamiętam, że jak na mój ówczesny budżet to jego zakup bolał w kieszeń Ale uzależniłam się i nie chcę nic innegoAkurat nie znam .
Nie może założyć słuchawek?Jestem dzisiaj tak podminowana, że wkurwia mnie nawet, że Stary łazi z telefonem i angielskim, głos lektorki niemiłosiernie działa mi na nerwy.
No właśnie. Ale wtedy i tak słyszałabym kłapanie jego kapci .Nie może założyć słuchawek?
mamy podobny gust. Ja nawet napisałam do Dior by przywrócili Cherie a Chanel mademoiselle intense było moim ślubnym zapachem, ale chyba pH nie współgra z zapachem bo krótko się utrzymujeMiss Dior Cherie i Miss Dior 2012 EdP, ale ich już nie ma. Mam zapasy.
Poza tym Addict EdP Diora i Hypnotic Poison EdP też Dior- te muszę mieć zawsze na półce.
Angel EdP Mugler, Chanel Mademoiselle Intense, La Vie Est Belle klasyczne.
Lubiłam też Decadence Marca Jacobsa, ale też wycofany.
Ja już boję się przywiązywać do zapachów, potem jestem mocno niepocieszona jak je wycofują.Kupiłam go sobie kiedyś na wakacjach zagranicznych za namową kuzynki. Pamiętam, że jak na mój ówczesny budżet to jego zakup bolał w kieszeń Ale uzależniłam się i nie chcę nic innego
On słuchawki i Ty tez z serialem sobie zapodaj. Ja używam takich wyciszających słuchawek i są super. Ale ja bardzo wrażliwa jestem na odgłosy i takie słuchawki pozwalają mi sie wyciszyć i odciąćJestem dzisiaj tak podminowana, że wkurwia mnie nawet, że Stary łazi z telefonem i angielskim, głos lektorki niemiłosiernie działa mi na nerwy.