reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Jestem dzisiaj tak podminowana, że wkurwia mnie nawet, że Stary łazi z telefonem i angielskim, głos lektorki niemiłosiernie działa mi na nerwy.

Miss Dior Cherie i Miss Dior 2012 EdP, ale ich już nie ma☹️. Mam zapasy.

Poza tym Addict EdP Diora i Hypnotic Poison EdP też Dior- te muszę mieć zawsze na półce.
Angel EdP Mugler, Chanel Mademoiselle Intense, La Vie Est Belle klasyczne.
Lubiłam też Decadence Marca Jacobsa, ale też wycofany😞.
mamy podobny gust. Ja nawet napisałam do Dior by przywrócili Cherie 😅 a Chanel mademoiselle intense było moim ślubnym zapachem, ale chyba pH nie współgra z zapachem bo krótko się utrzymuje 😭

Kupiłam go sobie kiedyś na wakacjach zagranicznych za namową kuzynki. Pamiętam, że jak na mój ówczesny budżet to jego zakup bolał w kieszeń ;) Ale uzależniłam się i nie chcę nic innego :)
Ja już boję się przywiązywać do zapachów, potem jestem mocno niepocieszona jak je wycofują.

reklama
Jestem dzisiaj tak podminowana, że wkurwia mnie nawet, że Stary łazi z telefonem i angielskim, głos lektorki niemiłosiernie działa mi na nerwy.
On słuchawki i Ty tez z serialem sobie zapodaj. Ja używam takich wyciszających słuchawek i są super. Ale ja bardzo wrażliwa jestem na odgłosy i takie słuchawki pozwalają mi sie wyciszyć i odciąć

Do góry