Nasturtium
Fanka BB :)
A znacie hypnose lancoma? Dla mnie też genialny zapach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądam Pulp Fiction właśnie. Ale dupy mi nie urywa.On słuchawki i Ty tez z serialem sobie zapodaj. Ja używam takich wyciszających słuchawek i są super. Ale ja bardzo wrażliwa jestem na odgłosy i takie słuchawki pozwalają mi sie wyciszyć i odciąć
U mnie to tylko moi rodzice wiedzą, ale my mamy bardzo bliską relacje i oni wiedzą o moim życiu wszystko praktycznie.A no i wczoraj ogłosiliśmy z mężem dla naszych rodziców i rodzeństwa, że długo się staramy niestety bez skutku. I jedni i drudzy przyjęli to tak, że podnieśli nas na duchu. I jest mi lepiej, spadł ze mnie ciężar "tajemnicy", dzisiejszej nocy spałam jak dziecko, typowy reset. Także głowa czyta i - a propos pracy - moje nastawienie jest mega mega pozytywne na kolejny tydzień
U nas dla jednych i drugich to abstrakcja tyle się starać. Nasze mamy nie wiedza co to endometrium. Moja mama na owulację mówi "ewolucja" także temat ich trochę zmartwił, muszą to przetrawic, ale raczej będą w tym delikatni i nienachalniU mnie to tylko moi rodzice wiedzą, ale my mamy bardzo bliską relacje i oni wiedzą o moim życiu wszystko praktycznie.
Cieszę się, że lepiej się czujesz
A ile się staracie? No moi rodzice to też wpadka, byli dzieciakami.U nas dla jednych i drugich to abstrakcja tyle się starać. Nasze mamy nie wiedza co to endometrium. Moja mama na owulację mówi "ewolucja" także temat ich trochę zmartwił, muszą to przetrawic, ale raczej będą w tym delikatni i nienachalni
I coś odpisali?mamy podobny gust. Ja nawet napisałam do Dior by przywrócili Cherie a Chanel mademoiselle intense było moim ślubnym zapachem, ale chyba pH nie współgra z zapachem bo krótko się utrzymuje
Nie wiem czy to się liczy, ale zawsze przed pójściem spać oglądamy z Moim odcinek serialu. A jak jesteśmy na tyle padnięci, że nie mamy siły to chociaż 10 minutTaki luźny temat- macie jakieś swoje „rytuały”, na przykład picie kawy w określonym miejscu, robienie czegoś o określonej godzinie, w określony sposób?
Znam, podoba mi się, ale jakoś nie złożyło się do kupna.A znacie hypnose lancoma? Dla mnie też genialny zapach.