reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Kobietki zdążyłam się juz do Was przyzwyczaić (wiem, ze krótko tu jestem) ale nie jestem wstanie tyle się cofać. Moze powiecie ile macie lat, czy macie dzieci czy staracie się o pierwsze, ile sie staracie ? 😀
Jeżeli nie chcecie to nie ma problemu
Lat 31, starania o pierwsze od ponad 2,5 roku.

reklama
To chociaż dobrze, że wiadomo na czym stoicie. A parametry poprawiacie lekami, suplami, tak?
Tak, dieta, suple, leki, nieraz się śmiejemy, że swiecimy już od tych tabletek - pewnie każda z Was to ma😛 no i we wtorek idziemy do kliniki niepłodności na pierwszą wizytę.
A no i nie robiłam jeszcze drożności, bo sprzęt był ciągle zapusty, ale już jest naprawiony i w marcu zamierzam do tego podejść:)

Nie, bo jeszcze przez tydzień nie idę :-)
Pisałyście, że fajnie by było tak co jakiś czas mieć tydzień wolnego.
U mnie wypada 14 dni "wolnego" co mniej więcej 7 tygodni. Ale nie chciałybyście się zamienić ;-)
właśnie wczoraj z kolegą rozmawiałem, że co 2 miechy 2 tygodnie wolnego i jego siostra nie pracuję bo nie ma kto z dziećmi zostać

Kobietki zdążyłam się juz do Was przyzwyczaić (wiem, ze krótko tu jestem) ale nie jestem wstanie tyle się cofać. Moze powiecie ile macie lat, czy macie dzieci czy staracie się o pierwsze, ile sie staracie ? 😀
34lata mam syna 13lat i córkę 11lat starania o kolejne 7 miesiąc

Mam 32, mąż 34 staramy się rok i 2 miesiące o pierwsze dziecko.
Jesteśmy razem 14 lat, wcześniej nie chcieliśmy dzieci , bo się dorabialiśmy. Teraz bardzo pragniemy i pojawił się ten instynkt.

reklama
Do góry