reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Też tak macie, że łapie Was odruch wymiotny na myśl, że jutro trzeba iść do pracy? :(
Mi się strasznie nie chcę, ale mi dobrze robi jechanie w poniedziałek do biura, to jest takie czyste rozpoczęcie tygodnia. Jak ostatnio zostałam w domu w poniedziałek to cały tydzień miałam jakiś taki rozlazły

reklama
I coś odpisali?
Oni ostatnio to w kulki lecą, ponoć przy Addict znowu coś majstrowali😩.
Dior jest mistrzem w reformulacjach i wycofywaniu zapachów.
że szanują moją opinię i przywiązanie ale cherie nie będzie więc powinnam sprawdzić miss dior rose essence lub rouge Trafalgar. Tego drugiego nie testowałam ale te pierwsze już mój mąż ocenił jako kostka toaletowa 😐🤦🏻‍♀️

kwestia przyzwyczajenia.Zazwyczaj po 22 już śpię. Ale zdarzają się dni, że padam o 21 albo gorzej jak zasnę dopiero po północy 😁

Jestem z tych, którzy lubią wcześniej wstać i mieć długi dzień 😏
A co do pory to mój Tata od bardzo dawna wstaje około 4 codziennie i też nie widzi w tym żadnego problemu. Ja też wiem, że bym się przyzwyczaiła do innej pory, ale na razie nie muszę, więc nie próbuję.

Też tak macie, że łapie Was odruch wymiotny na myśl, że jutro trzeba iść do pracy? :(
Nie, bo jeszcze przez tydzień nie idę :-)
Pisałyście, że fajnie by było tak co jakiś czas mieć tydzień wolnego.
U mnie wypada 14 dni "wolnego" co mniej więcej 7 tygodni. Ale nie chciałybyście się zamienić ;-)

reklama
Kobietki zdążyłam się juz do Was przyzwyczaić (wiem, ze krótko tu jestem) ale nie jestem wstanie tyle się cofać. Moze powiecie ile macie lat, czy macie dzieci czy staracie się o pierwsze, ile sie staracie ? 😀
Jeżeli nie chcecie to nie ma problemu
pozwolę sobie wkleić swoją stopkę 😎
Starania od: grudzień 2020

mutacje MTHFR i PAI, hashimoto, lewy prawy jajowód niedrożny, owulacja zwykle po prawej stronie

Słaba ruchliwość plemników

Dzieci: 👦syn 2019, 💔 marzec 2021, 💔 sierpień 2021

Do góry