reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Super, że udało się trafić na konkretnego lekarza! Widocznie od razu wzbudził Twoje zaufanie, skoro powiedziałaś o forum 😄 Też używam Clearblue- bardzo mi pasują.
Ja się nie wstydzę, powiedziałam otwarcie o forum, po co kłamać , tu chodzi o moje zdrowie i życie, nie ma sensu nic zatajać, lepiej mówić o wszystkim, a mądrzejsza głową musi się zawsze jakoś do tego odnieść🙂

reklama
Super plany na wieczór, bo treningu należy się nagroda , w wannie z mężem bywa bardzo przyjemny klimat.😏
Jeśli chodzi o wizytę, tak wkońcu poczułam się zaopiekowana i jakiemuś człowiekowi zależy, żebym była w tej ciąży. Podejście też super miał.
Z tym pęcherzykiem to spać nie będe mogła pewnie , że się wychodował, z moją pomocą.
Bardzo konkret lekarz i odpowiedź na wszystko miał(prawie) tylko 1 tak pytanie oblał wg mnie.
Mój mąż i drajwer zarazem miał gorsze wrażenia, teraz już wie, że go nie ominie badanie nasienia, bo lekarz mówił , że trzeba....bo ja mogę cuda wianki na kiju robić, to musi być, i żołnierze muszą zostać sprawdzenia🤷‍♀️
Miał to zrobić w sierpniu jak będziemy w PL , ale zobaczymy może uda się tu , trochę kosztowny biznes 700 f
no to mega drogo, taniej będzie przylecieć do PL na badanie nasienia 😳

Ja się nie wstydzę, powiedziałam otwarcie o forum, po co kłamać , tu chodzi o moje zdrowie i życie, nie ma sensu nic zatajać, lepiej mówić o wszystkim, a mądrzejsza głową musi się zawsze jakoś do tego odnieść🙂
też tak uważam, też jak szlam do kliniki to wypisałam wszystkie suple i dawkowanie, włącznie z acardem. Żeby było śmieszniej to wyrzuciła mi z całej listy tylko dwie rzeczy i to były jedyne dwie rzeczy polecone mi przez poprzednia ginekolog 😂

Sorry, że Wam się wcinam w rozmowę, ale znalazłam śmiesznego gifa, który obrazuje moje plany na dzisiejszy wieczór
Devour Ice Cream GIF

no to mega drogo, taniej będzie przylecieć do PL na badanie nasienia 😳
Jest mega drogo, na NHS robią ale jakieś podstawy bardzo okrojona wersja.
Nie ma sensu to on mówił , a w tej klinice co mi lekarz polecił na cenniku tak to wygląda, badanie plus jakiś booster wzmacniający sperme w cenie tej.

Też nie wstydzę się powoływać na wypowiedzi mądrych kobitek, które tutaj są. Wręcz przeciwnie i czerpię również pełnymi garściami😁 Natomiast, jeśli lekarz okazałby się bucem bez grama empatii, to na pewno nic bym mu nie powiedziała.

reklama
Do góry