reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Super, że udało się trafić na konkretnego lekarza! Widocznie od razu wzbudził Twoje zaufanie, skoro powiedziałaś o forum 😄 Też używam Clearblue- bardzo mi pasują.
Ja się nie wstydzę, powiedziałam otwarcie o forum, po co kłamać , tu chodzi o moje zdrowie i życie, nie ma sensu nic zatajać, lepiej mówić o wszystkim, a mądrzejsza głową musi się zawsze jakoś do tego odnieść🙂

reklama
Super plany na wieczór, bo treningu należy się nagroda , w wannie z mężem bywa bardzo przyjemny klimat.😏
Jeśli chodzi o wizytę, tak wkońcu poczułam się zaopiekowana i jakiemuś człowiekowi zależy, żebym była w tej ciąży. Podejście też super miał.
Z tym pęcherzykiem to spać nie będe mogła pewnie , że się wychodował, z moją pomocą.
Bardzo konkret lekarz i odpowiedź na wszystko miał(prawie) tylko 1 tak pytanie oblał wg mnie.
Mój mąż i drajwer zarazem miał gorsze wrażenia, teraz już wie, że go nie ominie badanie nasienia, bo lekarz mówił , że trzeba....bo ja mogę cuda wianki na kiju robić, to musi być, i żołnierze muszą zostać sprawdzenia🤷‍♀️
Miał to zrobić w sierpniu jak będziemy w PL , ale zobaczymy może uda się tu , trochę kosztowny biznes 700 f
no to mega drogo, taniej będzie przylecieć do PL na badanie nasienia 😳

Ja się nie wstydzę, powiedziałam otwarcie o forum, po co kłamać , tu chodzi o moje zdrowie i życie, nie ma sensu nic zatajać, lepiej mówić o wszystkim, a mądrzejsza głową musi się zawsze jakoś do tego odnieść🙂
też tak uważam, też jak szlam do kliniki to wypisałam wszystkie suple i dawkowanie, włącznie z acardem. Żeby było śmieszniej to wyrzuciła mi z całej listy tylko dwie rzeczy i to były jedyne dwie rzeczy polecone mi przez poprzednia ginekolog 😂

Sorry, że Wam się wcinam w rozmowę, ale znalazłam śmiesznego gifa, który obrazuje moje plany na dzisiejszy wieczór
Devour Ice Cream GIF

no to mega drogo, taniej będzie przylecieć do PL na badanie nasienia 😳
Jest mega drogo, na NHS robią ale jakieś podstawy bardzo okrojona wersja.
Nie ma sensu to on mówił , a w tej klinice co mi lekarz polecił na cenniku tak to wygląda, badanie plus jakiś booster wzmacniający sperme w cenie tej.

Też nie wstydzę się powoływać na wypowiedzi mądrych kobitek, które tutaj są. Wręcz przeciwnie i czerpię również pełnymi garściami😁 Natomiast, jeśli lekarz okazałby się bucem bez grama empatii, to na pewno nic bym mu nie powiedziała.

reklama
Do góry