Nasturtium
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
konkretny ten lekarz! cieszę się że na niego trafiłaś. jak już kompletnie stracę nadzieję w nhs to chyba go spróbujęNie wiem, on mówił że jak bym zaszła w ciążę to podbije zaś tsh i po co przechodziliśmy ewentualną stratę.
A z tym wiekiem nie wiem jak do końca jest. Mój endo mówił , że w moim wieku powinno być niższe tsh a te 4.2 ro norma laboratoryjna takie maximum ewidentne.
Dziękuję, każdemu życzę takiego nastroju, jest pęcherzyk, był seks jest plan na przyszlość@anyżowe_love super, że czujesz się zaopiekowana, bardzo się cieszę!
Tak, plan, dobry lekarz to już jest bardzo dużo .Dziękuję, każdemu życzę takiego nastroju, jest pęcherzyk, był seks jest plan na przyszlość
Tak, jeśli wierzyć testom wcześniejszym, bo dzisiaj miałam realne potwierdzenie, że działają u mnie dobrze te fioletowe digital .a czy skróciło Ci to też cykl? Czy tylko wcześniej masz teraz owulację?
Bierz cały czas do momentu ciążyJeszcze mi zostało półtora miecha z castagnusem bo to się stosune 90 dni tak ?
Dokładnie, mam te moc dzisiajTak, plan, dobry lekarz to już jest bardzo dużo .