reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie wiem, on mówił że jak bym zaszła w ciążę to podbije zaś tsh i po co przechodziliśmy ewentualną stratę.
A z tym wiekiem nie wiem jak do końca jest. Mój endo mówił , że w moim wieku powinno być niższe tsh a te 4.2 ro norma laboratoryjna takie maximum ewidentne.
konkretny ten lekarz! cieszę się że na niego trafiłaś. jak już kompletnie stracę nadzieję w nhs to chyba go spróbuję 🙂

Dziewczyny, czy to rzeczywiście mógł być pik? Możliwe, że wyszedł tylko w tym jednym teście? To mój pierwszy cykl z testami. Objawów owulacji właściwie jeszcze żadnych nie odczuwam.

Załączniki

• bf50fddf-6569-46c5-9606-b8ead507c470.jpeg
    bf50fddf-6569-46c5-9606-b8ead507c470.jpeg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 971bc86e-4354-4f5f-8737-0a0560639184.jpeg
    971bc86e-4354-4f5f-8737-0a0560639184.jpeg
    39,2 KB · Wyświetleń: 45
a czy skróciło Ci to też cykl? Czy tylko wcześniej masz teraz owulację?
Tak, jeśli wierzyć testom wcześniejszym, bo dzisiaj miałam realne potwierdzenie, że działają u mnie dobrze te fioletowe digital .
Przed tymi suplami miałam później owu , to jedyne zmienne w tych 2 cyklach inozytol z aliness i castagnus . Wiec tak to kojarzę, wszystko inne było wcześniej.

reklama
Do góry