Owulacja
Fanka BB :)
Gdzie Ty teraz znajdziesz kręcone lody o tej porzeSorry, że Wam się wcinam w rozmowę, ale znalazłam śmiesznego gifa, który obrazuje moje plany na dzisiejszy wieczór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie Ty teraz znajdziesz kręcone lody o tej porzeSorry, że Wam się wcinam w rozmowę, ale znalazłam śmiesznego gifa, który obrazuje moje plany na dzisiejszy wieczór
Wyjściowo tsh 2.5 , te leki co mam zapisał mi polski lekarz w Pl w listopadzie jak tam byłam, tak samo teraz byłam w Croydon w polskiej klinice i on zwrócił ta to uwagę, o ile wartości ft3 I ft4 dobre to tsh jak na mój wiek za duże, a niby norma do 4.2 . I w ogóle anty ciała kazał zrobić nie mialam tego wcześniej.a możesz proszę przypomnieć z jakiego poziomu schodziłaś? I czy dostałas leki na NHS? Ja jestem ponad 4tyg na letrox i zamierzam niedługo gonić mojego lekarza o kontrolne badanie krwi
To chyba polski lekarz że stwierdził że przy 2.5 może być potrzebna większą dawka co? Bo mój mi z łaską dał 0.25 przy TSH ok 5
TSH 2.5 za duże? Kurcze cały czas mnie zastanawia czemu Polacy lekarze tak porządnie do tego podchodzą a Ci w UK do TSH 10 myślą że nie trzeba podawać lekuWyjściowo tsh 2.5 , te leki co mam zapisał mi polski lekarz w Pl w listopadzie jak tam byłam, tak samo teraz byłam w Croydon w polskiej klinice i on zwrócił ta to uwagę, o ile wartości ft3 I ft4 dobre to tsh jak na mój wiek za duże, a niby norma do 4.2 . I w ogóle anty ciała kazał zrobić nie mialam tego wcześniej.
Ja wpadłam z segregatorem z koszulkami i tam wszystko ładnie po kolei każde badania wizyty.też tak uważam, też jak szlam do kliniki to wypisałam wszystkie suple i dawkowanie, włącznie z acardem. Żeby było śmieszniej to wyrzuciła mi z całej listy tylko dwie rzeczy i to były jedyne dwie rzeczy polecone mi przez poprzednia ginekolog
W dużym skrócie: obniża prolaktyne i reguluje cykl, skracając go najczęściej.Kurcze co to ten Castagnus i na co?
Nie wiem, on mówił że jak bym zaszła w ciążę to podbije zaś tsh i po co przechodziliśmy ewentualną stratę.TSH 2.5 za duże? Kurcze cały czas mnie zastanawia czemu Polacy lekarze tak porządnie do tego podchodzą a Ci w UK do TSH 10 myślą że nie trzeba podawać leku
Tak, u mnie owulacja przesunęła się z 17 , 18,19 dnia na 14 , 15 i cykl 29 28 dni.W dużym skrócie: obniża prolaktyne i reguluje cykl, skracając go najczęściej.
Jeszcze mi zostało półtora miecha z castagnusem bo to się stosune 90 dni tak ?W dużym skrócie: obniża prolaktyne i reguluje cykl, skracając go najczęściej.
a czy skróciło Ci to też cykl? Czy tylko wcześniej masz teraz owulację?Tak, u mnie owulacja przesunęła się z 17 , 18,19 dnia na 14 , 15 i cykl 29 28 dni.