Pati2388
Fanka BB :)
No niestetyOjej aż tak?
No to jest najgorsze ta cisza w domu a słychać jak wiejeu mnie też wieje jakos nie lubię tego strach mam ja tak ciemno i słychać ten wiatr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestetyOjej aż tak?
No to jest najgorsze ta cisza w domu a słychać jak wiejeu mnie też wieje jakos nie lubię tego strach mam ja tak ciemno i słychać ten wiatr
No ja właśnie nie zdążyłam naładowaćO mam dokładnie tak samo ;-)
U nas też wiatr szaleje za oknami, lądujemy telefony na maska bo obawiam się że też może prądu nie byc, u nas to normalka jak mocniej wieje to zaraz pradu nie ma
Zazdroszczę, my to obydwoje mamy lewe ręce, sporo zrobiliśmy sami ale poważne rzeczy typu gruntowny remont łazienki czy kuchni już zostawiliśmy fachowcomTo mój Tata też jest taka złota rączka, tylko nie zawsze mu się chce, no i też nie ma siły po pracy, ale zdolny i bardzo pomysłowy, mój facet to już niestety woli wziąć "fachowców", chociaż sam rzeczy potrafi zrobić to mówi, że po to dobrze zarabia żeby dać zarobić innym (chociaż wiadomo, że chodzi o to, że po prostu nie lubi tego robić). Jemu sporo frajdy sprawia bawienie się z routerami, inteligentnym domem itp.
Przypomniałaś mi jak w ciąży miałam faktycznie dość często orgazmy przez sen, podobno normalneJa to z kolei już mam chyba orgazm przez sen .
Ojej współczuje, jak masz męża obok to tul i tulNo niestety
No to jest najgorsze ta cisza w domu a słychać jak wieje
a mi się wtedy dobrze śpiu mnie też wieje jakos nie lubię tego strach mam ja tak ciemno i słychać ten wiatr
Dziękuję Tak mąż jest obok i całe szczęście bo jak sama bym była już bym panikowałaOjej współczuje, jak masz męża obok to tul i tul
ja to wtedy jakies głupie myśli, a mąż spi jak nic i mała teza mi się wtedy dobrze śpi