Jutro mam dyspensę, ale kremu trochę polizałam i w sumie troszkę mi szumi .Ty teraz nie jesz (dieta)?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam dyspensę, ale kremu trochę polizałam i w sumie troszkę mi szumi .Ty teraz nie jesz (dieta)?
a właśnie jakies seriale polecacie ? Ale nie romanse, komedie itp. Bardziej kryminalne, detektywistyczne, psychologiczne, narkotykowe coś takiego aktualnie kończyny "Lupin"uspalam córkę i czekam na starego aż skończy cos tam na kompie robić i pewnie Netflix wjedzie
Po samym kremie? To mocnyJutro mam dyspensę, ale kremu trochę polizałam i w sumie troszkę mi szumi .
a jakie lubisz ?Ja coś nie mogę ostatnio nic na netflixie upolować, wolę hbo.
Ty.a właśnie jakies seriale polecacie ? Ale nie romanse, komedie itp. Bardziej kryminalne, detektywistyczne, psychologiczne, narkotykowe coś takiego aktualnie kończyny "Lupin"
Nie mam konkretnego typu, nie przepadam za komediami romantycznymi i brytyjskim humorem.a jakie lubisz ?
Nooo aż tak nie.Po samym kremie? To mocny
a obejrzane, czekam na kolejną część ale dopiero 9 lutego :-) czym dalej w las tym gorzej, srednio mi sie podoba ta ostatnia wersja a Tobie ?
Mam dokładnie takie samo wrażenie, już nawet średnio czekam na kolejną część.a obejrzane, czekam na kolejną część ale dopiero 9 lutego :-) czym dalej w las tym gorzej, srednio mi sie podoba ta ostatnia wersja a Tobie ?
Za wynagrodzenie proporcjonalnie niższe to można już teraz nazywa się to urlop bezpłatnyTaaaa za wynagrodzenie proporcjonalnie niższe.