reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
To mój Tata też jest taka złota rączka, tylko nie zawsze mu się chce, no i też nie ma siły po pracy, ale zdolny i bardzo pomysłowy, mój facet to już niestety woli wziąć "fachowców", chociaż sam rzeczy potrafi zrobić to mówi, że po to dobrze zarabia żeby dać zarobić innym (chociaż wiadomo, że chodzi o to, że po prostu nie lubi tego robić). Jemu sporo frajdy sprawia bawienie się z routerami, inteligentnym domem itp.
Zazdroszczę, my to obydwoje mamy lewe ręce, sporo zrobiliśmy sami ale poważne rzeczy typu gruntowny remont łazienki czy kuchni już zostawiliśmy fachowcom :D
Ja to z kolei już mam chyba orgazm przez sen :D.
Przypomniałaś mi jak w ciąży miałam faktycznie dość często orgazmy przez sen, podobno normalne 🫣

U nas też wieje ale dacie wiarę ze nigdy nie było sytuacji z brakiem prądu.
Tylko raz jak zakładali nam solary to gościu nie sprawdził czy w tym miejscu idzie kabel i przewiercił się tam wiertarką. 8h bez prądu. Aczkolwiek dostaliśmy za to odszkodowanie.
Najlepsze w tym wszystkim było to ze elektehk przyjechał naprawić usterkę jak już było ciemno i przyjechał bez latarki🤣

reklama
ja dziś byłam przez jakiś czas sama, samiutka w piętrowym domu, wiatr wiał, deszcz padał a ja musiałam iść do piwnicy do pieca dołożyć xD troszkę się bałam, ale tylko troszkę :D

Do góry