reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Nie mam konkretnego typu, nie przepadam za komediami romantycznymi i brytyjskim humorem.

Moj ulubiony serial to "czarna lista" duzo sezonow ale po prostu kocham ❤️
Kolejna polecajka "Ożark"
Wszystkie Narcosy itp co są na netflixie
Nie lubie takich seriali ale o dziwo "Lucyfer"
Niedawno ogladalismy "the sinner"
"The fall"
Wiadomo "Dom z papieru "
Obejrzalam juz mega duzo ale te tak na szybko pamiętam

reklama
My siedzimy przy latarkach świecach itp prądu nie mamy wiatr szaleje za oknem bateria w telefonie może do rana wytrzyma 😱
też jesteś w tym nadmorskim pasmie, w którym wiatr dachówki z dachu zrywa?

Ja poszłam rzeczy z tarasu ściągać, to jak dmuchnęło, to mnie na śliski tarasie kilkadziesiąt centymetrów przesunęło 😂😂😂

Jak ja się pod tym podpisuję rękami i nogami!! Może nie wódki, ale wina. Ja tak robię, że czasem muszę sama se wypić, poryczeć się i to moje katharsis :D
O mam dokładnie tak samo ;-)

My siedzimy przy latarkach świecach itp prądu nie mamy wiatr szaleje za oknem bateria w telefonie może do rana wytrzyma 😱
U nas też wiatr szaleje za oknami, lądujemy telefony na maska bo obawiam się że też może prądu nie byc, u nas to normalka jak mocniej wieje to zaraz pradu nie ma

też jesteś w tym nadmorskim pasmie, w którym wiatr dachówki z dachu zrywa?

Ja poszłam rzeczy z tarasu ściągać, to jak dmuchnęło, to mnie na śliski tarasie kilkadziesiąt centymetrów przesunęło 😂😂😂
A nie nie ja z Wielkopolski też wiatr aż huczy parę lat temu przeszła u nas nawałnica drzewa połamane bez prądu byliśmy parę dni więc teraz każdy alert traktujemy na poważnie bo nigdy nie wiadomo co będzie

reklama
Może nasmaruj się amolem na noc? Czasem pomaga.
Z tymi moimi plecami to jest długa historia.
Ogólnie muszę do reumatologa. Nawet chciałam iść prywatnie podczas pobytu w polsce ale już przez telefon jak przedstawiłam z czym przyjdę to mi powiedział lekarz że musiałby mnie polozyc na 7-10dni do szpitala. Wiec zrobilam termin w de. Mamgo w styczniu 2024 😒
Ale wysłał mnie ostatnio rodzinny do ortopedy. Z nadzieją ze on coś pomoże. Ortopeda stwierdził że mam skoliozę😱 Muszę iść na gimnastykę. Chciałam blisko domu tym bardziej że prowadzi to polka ale niestety najbliższe wolne terminy za 1,5 miesiąca. W poniedziałek muszę poszukać coś dalej ale szybciej

Do góry