Bolilol
Fanka BB :)
jaka planszowe?Ja zaraz idę naparzać w planszówkę! Może jakieś winko do tego wleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaka planszowe?Ja zaraz idę naparzać w planszówkę! Może jakieś winko do tego wleci
Może nasmaruj się amolem na noc? Czasem pomaga.Ja męża obudziłam bo ma nocną zmianę. A ja chyba pójdę poleżeć w wannie. Znowu dokuczają mi plecy
Ja bym chciała 4 dni w tygodniuJak zaczniesz pracować w soboty to da się to ogarnąć
Ja zrobiłam właśnie 40 orzechowych uli z tym nieszczęsnym kremem, ale chyba wyszły pyszne, bo mąż mi pomagał i jednocześnie jadł.Co tam przy piątku robicie?
jaka planszowe?
Jeszcze kilka lat i wprowadząJa bym chciała 4 dni w tygodniu
uspalam córkę i czekam na starego aż skończy cos tam na kompie robić i pewnie Netflix wjedzieCo tam przy piątku robicie?
Ty teraz nie jesz (dieta)?Ja zrobiłam właśnie 40 orzechowych uli z tym nieszczęsnym kremem, ale chyba wyszły pyszne, bo mąż mi pomagał i jednocześnie jadł.
Taaaa za wynagrodzenie proporcjonalnie niższe.Jeszcze kilka lat i wprowadzą
Ja coś nie mogę ostatnio nic na netflixie upolować, wolę hbo.uspalam córkę i czekam na starego aż skończy cos tam na kompie robić i pewnie Netflix wjedzie