reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
to @Elph! 😂🤣 Ale widzę już dopisek 😝 Wiecie ja rozumiem @LadyCaro bo my to wiemy, ale trafi tu jakaś zbłąkana duszyczka, przeczyta takie coś i potem szerzy tą super wiedzę, bardziej o to chodziło
Jasne tylko jak się natkną na te nasze info o pryszczu który na pewno zwiastuje cionsz i na plucie zarazkami ciążowymi po dworcu w Poznaniu to też może być śmiesznie jak ktoś weźmie to na serio ;)

A tak poważnie odkąd czytam to forum jestem załamana brakiem podstawowej wiedzy o biologii ...

Jasne tylko jak się natkną na te nasze info o pryszczu który na pewno zwiastuje cionsz i na plucie zarazkami ciążowymi po dworcu w Poznaniu to też może być śmiesznie jak ktoś weźmie to na serio ;)

A tak poważnie odkąd czytam to forum jestem załamana brakiem podstawowej wiedzy o biologii ...
ja też, ale swojej :D przyszłam tu i dopiero się wtedy dowiedziałam jak zupełnie nic nie wiem 🤣

No i jeszcze dopiszę, że to nie tylko tutaj na forum babeczki piszą o wykrywaniu ciąży owulakami, bo to już stało się strasznie powszechne i każdy to powtarza i potem następne i następne i potem jedna ma pozytywnego owulaka (bo akurat nie ma w domu testów ciążowych) dostaje okresu i jest wielki płacz i lament, bo się nakręciła (a niektórzy mają tendencję do zbytniego nakręcania i zderzenie z rzeczywistością jest jak kamienna lawina). Zastanówcie się skąd ta wiedza zrobiła się taka powszechna? A no właśnie z tego 😝 Absolutnie to nie jest przytyk, ale zwyczajny post na zasadzie: wyjaśnijmy to dla zbłąkanych dusz 😉

wiesz… są i osoby, które uwierzą we wszystko - nawet trolowe posty z chińskimi znaczkami i stwierdzi, że to na pewno te balony co latają na niebie pisały 😂

reklama
Do góry