Kaala
Fanka BB :)
Jest tylko toa masz tam podana zawartość tego oleju z wiesiołka?
A wiesiołek należy do omega 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest tylko toa masz tam podana zawartość tego oleju z wiesiołka?
brzmi jak healthlabs gdzieś widziałam na insta Pauliny Ihnatowicz że z wiesiołka oleju jest tam mało więc po owulacji ja bym brałaA jeszcze mam taka zagwozdkę
Po owulacji nie powinno się stosować oleju z wiesiołka. A ja np przy endomendzie muszę suplementować kwasy omega. Te które mam w składzie jest olej z wiesiołka dzikiej róży, konopny , lniany.
Czy powinnam przestać go brać po owu ?
Jakbyście do tego podeszły ?
No bo wlasnie mam z tej firmy i ta babeczka była na każdym opakowaniubrzmi jak healthlabs gdzieś widziałam na insta Pauliny Ihnatowicz że z wiesiołka oleju jest tam mało więc po owulacji ja bym brała
Tylko jak już będzie pozytywny ciążowy to ich call center radziło odstawić
tak to spoko możesz brać bo ona sama mówiła że jest tam go mało (ja dodatko pije sam olej z wiesiołka)No bo wlasnie mam z tej firmy i ta babeczka była na każdym opakowaniu
Ok z ciekawości zaczęłam szukać w necie o tym (chyba mam za mało pracy po urlopie) i coś tam było że niektórym wychodzi, ale nie biorę tego do siebie. Już w tamtym msc się nakręciłam że był progesteron powyżej normy ( a w granicach norm dla 1 trymestru) i że może to ciąża. Więc tym bardziej pozytywny owulak mnie nie nakręci, tym bardziej że brzuch zaczyna mnie pobolewac jak na @, chociaż to dopiero 4 dpoale poczułam wewnętrzną potrzebę dla ludzi, którzy moze kiedyś będą czegoś szukać w necie, zostawić taką informację
no to to bardzo mało w porównaniu z 6g, które się bierze dziennie przyjmując olej z wiesiołka sam w sobie. Ale nie chce Ci doradzać, bo nie znam się na tym po prostu i nie chce Ci zaszkodzićJest tylko to
A wiesiołek należy do omega 6
To super , dziękuje bardzo na infotak to spoko możesz brać bo ona sama mówiła że jest tam go mało (ja dodatko pije sam olej z wiesiołka)
A jak już będzie ciąża to trzeba odstawić nie przez wiesiołek, ale przez witaminę A której tam jest sporo a w ciąży już niebezpieczna
jak to nie? Ktoś taką sugestię rzucił, jak się cofnę to zacytujęPrzecież nikt nie powiedział że wykrywają ciążę do wykrywania ciąży jest test bhcg
to @Elph! Ale widzę już dopisek Wiecie ja rozumiem @LadyCaro bo my to wiemy, ale trafi tu jakaś zbłąkana duszyczka, przeczyta takie coś i potem szerzy tą super wiedzę, bardziej o to chodziłoKurde mi się coś obiło o uszy że w ciąży wychodzą pozytywne
Edit: ale w sumie jakby to była prawda to byśmy wszystkie robiły po owu owulaki xd