reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Załączniki

• 784D6F16-87AF-435C-A169-5AEC73E7DA5A.png
    784D6F16-87AF-435C-A169-5AEC73E7DA5A.png
    80,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
A jeszcze mam taka zagwozdkę
Po owulacji nie powinno się stosować oleju z wiesiołka. A ja np przy endomendzie muszę suplementować kwasy omega. Te które mam w składzie jest olej z wiesiołka dzikiej róży, konopny , lniany.
Czy powinnam przestać go brać po owu ?
Jakbyście do tego podeszły ? 🧐
brzmi jak healthlabs 😉 gdzieś widziałam na insta Pauliny Ihnatowicz że z wiesiołka oleju jest tam mało więc po owulacji ja bym brała

Tylko jak już będzie pozytywny ciążowy to ich call center radziło odstawić

brzmi jak healthlabs 😉 gdzieś widziałam na insta Pauliny Ihnatowicz że z wiesiołka oleju jest tam mało więc po owulacji ja bym brała

Tylko jak już będzie pozytywny ciążowy to ich call center radziło odstawić
No bo wlasnie mam z tej firmy i ta babeczka była na każdym opakowaniu 😄

No bo wlasnie mam z tej firmy i ta babeczka była na każdym opakowaniu 😄
tak to spoko możesz brać bo ona sama mówiła że jest tam go mało (ja dodatko pije sam olej z wiesiołka) 😉

A jak już będzie ciąża to trzeba odstawić nie przez wiesiołek, ale przez witaminę A której tam jest sporo a w ciąży już niebezpieczna

ale poczułam wewnętrzną potrzebę dla ludzi, którzy moze kiedyś będą czegoś szukać w necie, zostawić taką informację :D
Ok z ciekawości zaczęłam szukać w necie o tym (chyba mam za mało pracy po urlopie😅) i coś tam było że niektórym wychodzi, ale nie biorę tego do siebie. Już w tamtym msc się nakręciłam że był progesteron powyżej normy ( a w granicach norm dla 1 trymestru) i że może to ciąża. Więc tym bardziej pozytywny owulak mnie nie nakręci, tym bardziej że brzuch zaczyna mnie pobolewac jak na @, chociaż to dopiero 4 dpo

tak to spoko możesz brać bo ona sama mówiła że jest tam go mało (ja dodatko pije sam olej z wiesiołka) 😉

A jak już będzie ciąża to trzeba odstawić nie przez wiesiołek, ale przez witaminę A której tam jest sporo a w ciąży już niebezpieczna
To super , dziękuje bardzo na info 🥰

Kurde mi się coś obiło o uszy że w ciąży wychodzą pozytywne :p

Edit: ale w sumie jakby to była prawda to byśmy wszystkie robiły po owu owulaki xd
to @Elph! 😂🤣 Ale widzę już dopisek 😝 Wiecie ja rozumiem @LadyCaro bo my to wiemy, ale trafi tu jakaś zbłąkana duszyczka, przeczyta takie coś i potem szerzy tą super wiedzę, bardziej o to chodziło

reklama
Do góry