Bolilol
Fanka BB :)
no tak, przepraszam, oczywiście chodziło mi o inkorporacyjnenie implantacyjne, a implementacyjne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak, przepraszam, oczywiście chodziło mi o inkorporacyjnenie implantacyjne, a implementacyjne!
nooo ja już się tak macam od dobrych kilku dni, już na brzuchu nie mogę spaćCzyli oficjalnie rozpoczynamy dni macanka po cyckach? Mnie nic nie boli, nie jest też wkurzona, nic mi nie jest, zupełnie nic ;D
interpolacyjneChciałam napisać, że bolą mnie cycki, a do tego mam plamienia, więc to na pewno implantacyjne i cionsz, ale teraz mi głupio
Cześć. Napiszesz o sobie coś więcej: ile się starasz, ile masz lat, jakie badania za sobą?
czekaj czekaj czekaj. Jesteś na stymulacji a miałaś robioną tylko prolaktyne? Nie miałaś badanego np. progesteronu, testosteronu, estradiolu, fh, lh, tsh?Starania ok roku,rok temu poronienie,już jedno dziecko mam
Lat 30 Badania w kierunku prolaktyny w sumie tylko,wyszło ok wszystko,i 3 cykle na clo (tak sobie w wakacje chciałam przesunąć miesiączkę anty,że później nie miałam owu) od stycznia już bez wspomagaczy
czekaj czekaj czekaj. Jesteś na stymulacji a miałaś robioną tylko prolaktyne? Nie miałaś badanego np. progesteronu, testosteronu, estradiolu, fh, lh, tsh?
czekaj czekaj czekaj. Jesteś na stymulacji a miałaś robioną tylko prolaktyne? Nie miałaś badanego np. progesteronu, testosteronu, estradiolu, fh, lh, tsh?
to co piszesz jakos tak bardzo źle świadczy o lekarzu. Nie masz zrobionych podstawowych badań, piszesz ze staracie się rok, zdążyłaś już bez tych badań być faszerowana lekami na stymulacje... Mąż pewnie nie badał nasienia?Nie miałam żadnych badań tylko prolaktynę,cykle miałam monitorowane i powiedziała że owu jest i pęcherzyki też,zaczęłam robić testy owu i pozytywne,no i też czuję jednak że coś tam się dzieje