reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Cześć. Napiszesz o sobie coś więcej: ile się starasz, ile masz lat, jakie badania za sobą?

Starania ok roku,rok temu poronienie,już jedno dziecko mam 🤗
Lat 30 ☺️ Badania w kierunku prolaktyny w sumie tylko,wyszło ok wszystko,i 3 cykle na clo (tak sobie w wakacje chciałam przesunąć miesiączkę anty,że później nie miałam owu) od stycznia już bez wspomagaczy 🙈

Starania ok roku,rok temu poronienie,już jedno dziecko mam 🤗
Lat 30 ☺️ Badania w kierunku prolaktyny w sumie tylko,wyszło ok wszystko,i 3 cykle na clo (tak sobie w wakacje chciałam przesunąć miesiączkę anty,że później nie miałam owu) od stycznia już bez wspomagaczy 🙈
czekaj czekaj czekaj. Jesteś na stymulacji a miałaś robioną tylko prolaktyne? Nie miałaś badanego np. progesteronu, testosteronu, estradiolu, fh, lh, tsh?

czekaj czekaj czekaj. Jesteś na stymulacji a miałaś robioną tylko prolaktyne? Nie miałaś badanego np. progesteronu, testosteronu, estradiolu, fh, lh, tsh?

Nie miałam żadnych badań tylko prolaktynę,cykle miałam monitorowane i powiedziała że owu jest i pęcherzyki też,zaczęłam robić testy owu i pozytywne,no i też czuję jednak że coś tam się dzieje

reklama
Nie miałam żadnych badań tylko prolaktynę,cykle miałam monitorowane i powiedziała że owu jest i pęcherzyki też,zaczęłam robić testy owu i pozytywne,no i też czuję jednak że coś tam się dzieje
to co piszesz jakos tak bardzo źle świadczy o lekarzu. Nie masz zrobionych podstawowych badań, piszesz ze staracie się rok, zdążyłaś już bez tych badań być faszerowana lekami na stymulacje... Mąż pewnie nie badał nasienia?

Skoro chodzisz na monitoring i poświęcasz na to czas, to podejrzewam, że bardzo Wam zależy i jesteście zdeterminowani, a nie macie podejścia "co będzie to ma być, luz", zgadza się?

Do góry