reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

to co piszesz jakos tak bardzo źle świadczy o lekarzu. Nie masz zrobionych podstawowych badań, piszesz ze staracie się rok, zdążyłaś już bez tych badań być faszerowana lekami na stymulacje... Mąż pewnie nie badał nasienia?

Skoro chodzisz na monitoring i poświęcasz na to czas, to podejrzewam, że bardzo Wam zależy i jesteście zdeterminowani, a nie macie podejścia "co będzie to ma być, luz", zgadza się?

Badania nasienia były,wszystko jest w porządku.
Mąż chyba bardziej podchodzi co ma być to będzie,ja raczej odwrotnie 🙈
Pisze z pełną odpowiedzialnością o p.dr,to nie jest tak że nie pytałam o jakieś badania żeby skierowała itd,ona nie widzi potrzeby,lekarza na pewno zmienić muszę to wiem 🤦🏻‍♀️

reklama
Badania nasienia były,wszystko jest w porządku.
Mąż chyba bardziej podchodzi co ma być to będzie,ja raczej odwrotnie 🙈
Pisze z pełną odpowiedzialnością o p.dr,to nie jest tak że nie pytałam o jakieś badania żeby skierowała itd,ona nie widzi potrzeby,lekarza na pewno zmienić muszę to wiem 🤦🏻‍♀️
uff, to dobrze, że to nasienie macie zbadane :)

Twoja lekarka tak trochę przeskoczyła kilka etapów diagnostyki po prostu i myślę, że skonsultowanie Waszej sytuacji z innym specjalista, najlepiej ginekologiem zajmującym się płodnością, jest bardzo dobrym pomysłem :)

uff, to dobrze, że to nasienie macie zbadane :)

Twoja lekarka tak trochę przeskoczyła kilka etapów diagnostyki po prostu i myślę, że skonsultowanie Waszej sytuacji z innym specjalista, najlepiej ginekologiem zajmującym się płodnością, jest bardzo dobrym pomysłem :)

Prowadziła mi pierwsza ciążę i jeśli chodzi o to,to nie mam zastrzeżeń,no ale w tym wypadku tu jednak się nie nadaje 🙄

Prowadziła mi pierwsza ciążę i jeśli chodzi o to,to nie mam zastrzeżeń,no ale w tym wypadku tu jednak się nie nadaje 🙄
może nie to, że się nie nadaje tak od razu, bo np. z tym hsg to generalnie dobrze, tylko po prostu zazwyczaj zaczyna się od badania hormonów ;) to tylko pobranie krwi, więc są najprostsze i najmniej inwazyjne, a bardzo duzo potrafią powiedzieć :)

może nie to, że się nie nadaje tak od razu, bo np. z tym hsg to generalnie dobrze, tylko po prostu zazwyczaj zaczyna się od badania hormonów ;) to tylko pobranie krwi, więc są najprostsze i najmniej inwazyjne, a bardzo duzo potrafią powiedzieć :)

Miałam tylko tarczycę badana ale to wgl nie związane z tym było 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry