reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

to co piszesz jakos tak bardzo źle świadczy o lekarzu. Nie masz zrobionych podstawowych badań, piszesz ze staracie się rok, zdążyłaś już bez tych badań być faszerowana lekami na stymulacje... Mąż pewnie nie badał nasienia?

Skoro chodzisz na monitoring i poświęcasz na to czas, to podejrzewam, że bardzo Wam zależy i jesteście zdeterminowani, a nie macie podejścia "co będzie to ma być, luz", zgadza się?

Badania nasienia były,wszystko jest w porządku.
Mąż chyba bardziej podchodzi co ma być to będzie,ja raczej odwrotnie 🙈
Pisze z pełną odpowiedzialnością o p.dr,to nie jest tak że nie pytałam o jakieś badania żeby skierowała itd,ona nie widzi potrzeby,lekarza na pewno zmienić muszę to wiem 🤦🏻‍♀️

reklama
Badania nasienia były,wszystko jest w porządku.
Mąż chyba bardziej podchodzi co ma być to będzie,ja raczej odwrotnie 🙈
Pisze z pełną odpowiedzialnością o p.dr,to nie jest tak że nie pytałam o jakieś badania żeby skierowała itd,ona nie widzi potrzeby,lekarza na pewno zmienić muszę to wiem 🤦🏻‍♀️
uff, to dobrze, że to nasienie macie zbadane :)

Twoja lekarka tak trochę przeskoczyła kilka etapów diagnostyki po prostu i myślę, że skonsultowanie Waszej sytuacji z innym specjalista, najlepiej ginekologiem zajmującym się płodnością, jest bardzo dobrym pomysłem :)

uff, to dobrze, że to nasienie macie zbadane :)

Twoja lekarka tak trochę przeskoczyła kilka etapów diagnostyki po prostu i myślę, że skonsultowanie Waszej sytuacji z innym specjalista, najlepiej ginekologiem zajmującym się płodnością, jest bardzo dobrym pomysłem :)

Prowadziła mi pierwsza ciążę i jeśli chodzi o to,to nie mam zastrzeżeń,no ale w tym wypadku tu jednak się nie nadaje 🙄

Prowadziła mi pierwsza ciążę i jeśli chodzi o to,to nie mam zastrzeżeń,no ale w tym wypadku tu jednak się nie nadaje 🙄
może nie to, że się nie nadaje tak od razu, bo np. z tym hsg to generalnie dobrze, tylko po prostu zazwyczaj zaczyna się od badania hormonów ;) to tylko pobranie krwi, więc są najprostsze i najmniej inwazyjne, a bardzo duzo potrafią powiedzieć :)

może nie to, że się nie nadaje tak od razu, bo np. z tym hsg to generalnie dobrze, tylko po prostu zazwyczaj zaczyna się od badania hormonów ;) to tylko pobranie krwi, więc są najprostsze i najmniej inwazyjne, a bardzo duzo potrafią powiedzieć :)

Miałam tylko tarczycę badana ale to wgl nie związane z tym było 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry