Owulacja
Fanka BB :)
Przeczytałam palcówkachTak samo jak skierowanie na badanie krwi to tylko w określonych placówkach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytałam palcówkachTak samo jak skierowanie na badanie krwi to tylko w określonych placówkach ?
Jasne tylko jak się natkną na te nasze info o pryszczu który na pewno zwiastuje cionsz i na plucie zarazkami ciążowymi po dworcu w Poznaniu to też może być śmiesznie jak ktoś weźmie to na serio
ja też, ale swojej przyszłam tu i dopiero się wtedy dowiedziałam jak zupełnie nic nie wiemJasne tylko jak się natkną na te nasze info o pryszczu który na pewno zwiastuje cionsz i na plucie zarazkami ciążowymi po dworcu w Poznaniu to też może być śmiesznie jak ktoś weźmie to na serio
A tak poważnie odkąd czytam to forum jestem załamana brakiem podstawowej wiedzy o biologii ...
No ale bez przesadyja też, ale swojej przyszłam tu i dopiero się wtedy dowiedziałam jak zupełnie nic nie wiem
Hihihi głodnemu palcówka na myśliPrzeczytałam palcówkach
wiesz… są i osoby, które uwierzą we wszystko - nawet trolowe posty z chińskimi znaczkami i stwierdzi, że to na pewno te balony co latają na niebie pisałyJasne tylko jak się natkną na te nasze info o pryszczu który na pewno zwiastuje cionsz i na plucie zarazkami ciążowymi po dworcu w Poznaniu to też może być śmiesznie jak ktoś weźmie to na serio
A tak poważnie odkąd czytam to forum jestem załamana brakiem podstawowej wiedzy o biologii ...
Czyli oficjalnie rozpoczynamy dni macanka po cyckach? Mnie nic nie boli, nie jest też wkurzona, nic mi nie jest, zupełnie nic ;DChciałam napisać, że bolą mnie cycki, a do tego mam plamienia, więc to na pewno implantacyjne i cionsz, ale teraz mi głupio
nie implantacyjne, a implementacyjne!Chciałam napisać, że bolą mnie cycki, a do tego mam plamienia, więc to na pewno implantacyjne i cionsz, ale teraz mi głupio