reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Tylko mi chodzi o to jak znaczna ilosc wypływa . Tam jak trochę wypłynęło to wiadomo ze to jest normalne
no to zależy od tego, ile wpłynęło :) jak wtrysk ma objętość 3ml to wiadomo, że wypłynie mniej niż jak będzie miał 6ml :) u mnie to jest duża objętość - mąż był załamany objętością próbki w porównaniu z normalna sytuacja, bal się ze nie będzie co badać, a próbka miała 2,6ml przy normie od 1,4ml 🤷‍♀️ a takie parametry jak upłynnienie i lepkość mamy w porządku

reklama
Sumienie mi nie da spokoju wiec musze powiedzieć
testy owulacyjne nie wykrywają ciaży, koniec, kropka.
Nie powielajmy głupot proszę.
To, ze komuś owulak wychodzi w ciąży pozytywny to tak samo, jakby ktoś w ciaży zrobił test na kowid i byłby pozytywny i osoba by stwierdziła, że tets na kowid wykrywa ciażę.
Ja bardzo proszę, jesteśmy gronem super świadomych babeczek i nie mogę pozwolić na szerzenie bzdur :D
Dziękuję za uwagę

To, ze komuś owulak wychodzi w ciąży pozytywny to tak samo, jakby ktoś w ciaży zrobił test na kowid i byłby pozytywny i osoba by stwierdziła, że tets na kowid wykrywa ciażę.
Ja bardzo proszę, jesteśmy gronem super świadomych babeczek i nie mogę pozwolić na szerzenie bzdur :D
Dziękuję za uwagę
spokojnie kochana, przecież od razu zostało powiedziane, że ta teoria została obalona przez nasze zaciążone, nikt nic nie szerzy :)

A jeszcze mam taka zagwozdkę
Po owulacji nie powinno się stosować oleju z wiesiołka. A ja np przy endomendzie muszę suplementować kwasy omega. Te które mam w składzie jest olej z wiesiołka dzikiej róży, konopny , lniany.
Czy powinnam przestać go brać po owu ?
Jakbyście do tego podeszły ? 🧐

Dziękuję za uwagę
Przecież nikt nie powiedział że wykrywają ciążę ;) do wykrywania ciąży jest test bhcg 😊

A jeszcze mam taka zagwozdkę
Po owulacji nie powinno się stosować oleju z wiesiołka. A ja np przy endomendzie muszę suplementować kwasy omega. Te które mam w składzie jest olej z wiesiołka dzikiej róży, konopny , lniany.
Czy powinnam przestać go brać po owu ?
Jakbyście do tego podeszły ? 🧐
a masz tam podana zawartość tego oleju z wiesiołka?

reklama
Wybaczcie, niektóre rzeczy działają na mnie jak płachta na byka i się uruchamiam :D
Podobnie mam jak ktoś mi mówi, ze 4 dpo miał jakieś objawy i był w ciąży więc to były objawy ciąży... No nóż się w kieszeni otwiera

Do góry