reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja bym na babski rozum powiedziała, że na odwrót 🤔
To ile wylatuje zależy od objętości - bo generalnie ile wleci, tyle wyleci, nie wchłaniamy przecież spermy, nie jesteśmy jak gąbka :)
Ale jest jeszcze cioś takiego jak upłynnienie i to może być z tym związane

Co do wylatującej spermy.
Wiadomo ze trochę wyleci , ale jak np. wylatuje jej dużo tak że potrzeba zużyć trochę papieru żeby się wytrzeć to może to świadczyć o problemach z nasieniem ? 🧐🧐
Nie no nie wylatuje jej nie widomo ile tylko będę młoda byłam zdziwiona ze wogole coś wyleciało o to mi chodziło 😉

ja bym na babski rozum powiedziała, że na odwrót 🤔
To ile wylatuje zależy od objętości - bo generalnie ile wleci, tyle wyleci, nie wchłaniamy przecież spermy, nie jesteśmy jak gąbka :)
Też mi się tak wydaje 😉

W ogóle jestem zawiedziona pączkami z Lidla! Zawsze mi smakowały, nie wiem czy to u mnie zmiana smaków czy Lidl coś zmienił :p

no właśnie tak mi się wydawało, że ja przy Twoim negatywnym dzisiejszym teście miałam się powołać na klauzulę sumienia i odmówić wpisania wróżki.

10dpo to jeszcze jest trochę czasu. Nie wiem jaką rzeczywista czułość ma ten elektroniczny, ale ja bym chyba posikała jeszcze na normalne przez 3 dni :) i najwyżej jeżeli będzie jakiś solidny cień, to wtedy na elektroniczny następnego dnia (bo Ty nie masz dostępu do bety, prawda? U Was się nie robi tak jak w Polsce, że idziesz z buta, płacisz i masz?)
Czułość 25. Niestety właśnie nie ma dostępu do bety tak łatwego jak w polsce

reklama
właśnie nie wiem jak to rozumieć 😂
no wiadomo nie wchłaniany jej tylko ona sobie płynie parostatkiem w piękny rejs do jajeczka
no ale plemniki to jest jakiś odsetek objętości nasienia, nie wiem czy nie jakiś 1% nawet. Więc po wtrysku te plemniki, którym chce się ruszać wsiadają na ten parostatek, a reszta wypływa :)

Do góry