reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Możesz wytłumaczyć o co chodzi z tym upłynnieniem ? 🧐 bo nie ukrywam zdarza się tak u nas ze nie nadążam z papierem 🤦‍♀️
ja sama dobrze nie wiem, ale zaraz po wytrysku nasienie jest takie lepkie i do godziny po upłynnia się. Jest taki parametr w wynikach nasienia. Więc może to wypływanie lub nie jest z tym związane, ale to ja sobie tak gdybam tylko

reklama
ja sama dobrze nie wiem, ale zaraz po wytrysku nasienie jest takie lepkie i do godziny po upłynnia się. Jest taki parametr w wynikach nasienia. Więc może to wypływanie lub nie jest z tym związane, ale to ja sobie tak gdybam tylko
W kwietniu jak pójdziemy do kliniki to pewnej będzie miał badanie nasienia to się dowiemy czy to normalnie u niego czy może coś nie tak

no ale plemniki to jest jakiś odsetek objętości nasienia, nie wiem czy nie jakiś 1% nawet. Więc po wtrysku te plemniki, którym chce się ruszać wsiadają na ten parostatek, a reszta wypływa :)
Tylko mi chodzi o to jak znaczna ilosc wypływa . Tam jak trochę wypłynęło to wiadomo ze to jest normalne

reklama
@julietta2 robiłaś owulaka dziś?
Jeszcze nie. Z porannego nie można, w pracy nie robię, dopiero jak wrócę siknę sobie owulaczka, ale ja dalej podtrzymuję, ze w lutym pauzuję :)

Kupiłam znowu supli za 800 zł bo staremu każdy suplement oddzielnie wg listy Lady Caro plus sobie, bo wsio skończone. Tańsze są miksy jednak...

Do góry